مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي) اطلاعات شماره: بهار 1386 , دوره 11 , شماره 1 (ب) ; از صفحه 451 تا صفحه 459 . عنوان مقاله: تاثير ميزان پروتئين جيره و محدوديت غذايي بر عملكرد و دماي بدن جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرمايي نویسندگان: هاشمي رضا, دستار بهروز, حسني سعيد, جعفري آهنگري يوسف آدرس: چکیده: تاثير ميزان پروتئين جيره و محدوديت غذايي بر عملكرد، دماي بدن و برخي از شاخص هاي هماتولوژي جوجه هاي گوشتي سويه تجاري راس 308 در شرايط تنش گرمايي مورد ارزيابي قرارگرفت. براي اين منظور جوجه هاي گوشتي در سن 21 تا 42 روزگي با يكي از سه تيمار آزمايشي زير تغذيه شدند. تيمار اول و دوم شامل جيره هاي حاوي سطح پروتئين توصيه شده (1994، (NRC و 85 درصد مقدار توصيه شده آن بودند كه طي آزمايش به صورت آزاد در اختيار پرندگان قرار داشتند. تيمار سوم گروه با محدوديت غذايي بود كه با جيره حاوي سطح پروتئين توصيه شده تغذيه شدند اما روزانه به مدت 6 ساعت در طي مدت تنش گرمايي گرسنه نگه داشته مي شدند. هر تيمار آزمايش شامل6 تكرار و هر تكرار متشكل از 18 قطعه جوجه گوشتي بود. آب طي آزمايش همواره در اختيار پرندگان قرار داشت. نتايج آزمايش نشان داد كاهش سطح پروتئين جيره و يا اعمال محدوديت غذايي تاثيري بر افزايش وزن پرندگان نداشت (P>0.05). اعمال محدوديت غذايي سبب كاهش مصرف و بهبود ضريب تبديل خوراك، بهبود نسبت راندمان انرژي و كاهش دماي بدن پرندگان در هنگام تنش گرمايي در 24 و 32 روزگي شد (P<0.05). كاهش مقدار پروتئين جيره و اعمال محدوديت غذايي سبب كاهش چشمگير پروتئين مصرفي، افزايش نسبت راندمان پروتئين و همچنين افزايش مقادير هماتو كريت و اسيد اوريك خون شد (P<0.05). جنس تاثيري بر دماي بدن و مقادير هماتولوژي خون پرندگان نداشت (P>0.05). اعمال تنش گرمايي سبب افزايش دماي بدن، مقدار هماتو كريت، گلوكز و اسيد اوريك خون پرندگان شد. کلید واژه: پروتئين(Q3)عملكرد(Q3)محدوديت غذايي(Q3)تنش گرمايي(Q3)جوجه گوشتي(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: آبیاریتنش خشکیمحلول پاشیپروتیینخودآزمایی پستانعملکرد دانهایدزرفتارلاشهمورفولوژی رودهخصوصیات لاشهفراسنجه های خونیسیستم ایمنیمورفولوژی رودهپاسخ ایمنیخصوصیات لاشهاجزای عملکرداجزا عملکردجوجه های گوشتیمرغ تخم گذار ارجاعات: اثرات سطوح مختلف ويتامينهاي E,C و چربي بر عملكرد و ميزان مرگ و مير جوجه هاي گوشتي در شرايط تنش گرمايي اثرات فيزيولوژيكي كلريد آمونيوم، كلريد پتاسيم و كلريد آمونيوم+ كلريد پتاسيم بر الكتروليت ها، pH خون و ميزان تلفات در جوجه هاي گوشتي تحت تنش حرارتي حاد بررسي اثر دو نوع جيره غذايي تحت شرايط تنش گرمايي بر عملكرد دو سويه نيمچه گوشتي تعيين سطح مطلوب انرژي و پروتئين جيره جوجه هاي گوشتي در شرايط استرس گرمايي مقالات نشریه ای مرتبط: تعيين سطح مطلوب انرژي و پروتئين جيره جوجه هاي گوشتي در شرايط استرس گرماييتاثير سطوح مختلف محدوديت غذايي بر پاسخ ايمني هومورال و رشد جوجه هاي گوشتي در شرايط تنش گرمايياثر محدوديت فيزيكي خوراك در دو هيبريد تجاري از جوجه هاي گوشتي تاثير بتائين در جيره هاي با سطوح متفاوت پروتيين بر عملكرد جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرماييبررسي صفات توليدي، دماي بدن و پروتئين هاي خون جوجه هاي گوشتي در پاسخ به مکمل بتائين و سطح پروتئين جيره در شرايط تنش گرمايي مقالات همایشی مرتبط: اثرات استفاده از سطوح مختلف مکمل ویژه ضد تنش بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)تاثیر افزایش پروتئین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر رشد اندام های دستگاه گوارش و سیستم ایمنی در هفته اول دوره پرورش در جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی استفاده از پودر سیب زمینی خام در جیره جوجه های گوشتیتاثیر تراکم پروتئین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته اول دوره پرورش (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)کاربرد پودر بقایای کشتارگاهی طیور تولیدی استان قم در تغذیه جوجه های گوشتی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 230 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی