برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1386 , دوره  26 , شماره  2 ; از صفحه 103 تا صفحه 118 .
 
عنوان مقاله: 

مدل سازي رياضي و شبيه سازي فرايند انجماد براي تخمين زمان انجماد و ميزان كاهش وزن فرآورده هاي غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی شیمی و نفت
 
چکیده: 

در شبيه سازي فرايند انجماد فرآورده هاي غذايي دو محور عمده مطالعاتي شامل تخمين زمان هاي انجماد يا خنك سازي فرآورده ها و بررسي ديناميك سيستم هاي خنك سازي و طراحي دستگاه هاي مربوط است. در اين مقاله انجماد فرآورده هاي شيلاتي در راستاي محور نخست، تحليل و مدل سازي شده است. بعد از فرمول بندي فرايند انجماد، مدل هاي مربوطه به وسيله روش هاي عددي تفاضل محدود حل شده و سپس با استفاده از نتيجه ها، زمان انجماد ماهي و نيز افت وزني فرآورده تحت شرايط متفاوت عملكردي انجماد مانند دماها يا سرعت هاي متفاوت هواي فريزر محاسبه شده اند. همچنين تاثير تفاوت هاي مربوط به اندازه، نوع و دماي اوليه ماهي بر مقدار زمان انجماد بررسي شده است. براي شبيه سازي از چهار مدل و روش حل متفاوت استفاده شده و نشان داده شده است. كه مدل توام انتقال حرارت و جرم همراه با شرط مرزي جابه جايي و ويژگي هاي ترموفيزيکي متغير با دما، دقيق ترين مدل است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 271 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی