برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1383 , دوره  20 , شماره  4 ; از صفحه 407 تا صفحه 416 .
 
عنوان مقاله: 

شناسايي كاروتنوييدهاي گليكوزيدي زعفران (Croucus sativus. L) به روش كروماتوگرافي لايه نازك (TLC)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده شیمی
 
چکیده: 

زعفران كلاكه خشك شده گونه Croucus sativus. L مي باشد. كاروتنوييدها يكي از مهمترين تركيبهايي هستند كه در رژيم غذايي به عنوان خاصيت ضد سرطاني مطالعات بسيار وسيعي در مورد آن انجام شده است. اخيرا مشاهده شده است كه تركيبهاي طبيعي در زعفران خاصيت ضد سرطاني خوبي دارند كه از مهمترين تركيبهاي موثر زعفران مي توان به تركيبهاي رنگي گليكوزيدي آن كه شامل دي- گليكوز و دي- جنتيوبيوزيل استرهاي كروستين مانند كروسين اشاره كرد كه جز كاروتنوييدهاي محلول در آب هستند. در اين تحقيق به استخراج، جداسازي و شناسايي كاروتنوييدهايي كه جز كاروتنوييدهاي نادر محلول در آب مي باشند، پرداخته شده است. استخراج توسط دستگاه سوكسله كه اين عمل در سه مرحله و توسط حلالهاي پتروليوم اتر، دي اتيل اتر و متانول انجام گرفت. بعد از عمل استخراج، تغليظ و جداسازي توسط كروماتوگرافي ستوني، صورت گرفت. نمونه ها به روش كروماتوگرافي لايه نازك (TLC) در زمانهاي بازداري 0.41، 0.63، 0.75، 0.98 جداسازي و توسط استاندارد شناسايي شدند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 151 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی