5 SID.ir | بررسي ويژگي هاي مكانيكي فرآورده مركب پلي اتيلن سنگين كاه ساقه برنج

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگي هاي مكانيكي فرآورده مركب پلي اتيلن سنگين كاه ساقه برنج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیمی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

در اين پژوهش، فرآورده مركب پلي اتيلن سنگين با 30, 15 و 40 درصد وزني كاه ساقه برنج تهيه و خواص مكانيكي (كشش، خمش و مقاومت به ضربه) آن اندازه گيري شد. همچنين اثر ماده جفت كننده ماليئك انيدريد و اندازه ذرات كاه برنج (مش 12 تا 25 و مش 25 تا 40) بر خواص مكانيكي فرآورده مركب بررسي شد. در مجموع 9 تيمار شامل 3 تيمار پلي اتيلن سنگين به ترتيب با 30, 15 و 40 درصد وزني كاه برنج دانه ريز و 2 درصد مالئيك انيدريد، 3 تيمار پلي اتيلن سنگين به ترتيب با 30, 15 و 40 درصد وزني كاه برنج دانه درشت و 2 درصد مالئيک انيدريد، 2 تيمار پلي اتيلن سنگين به ترتيب با 30 درصد وزني کاه برنج دانه ريز و دانه درشت بدون مالئيک انيدريد و يک تيمار پلي اتيلن خالص به عنوان شاهد تهيه شد. داده هاي حاصل با آزمون فاكتوريل در قالب طرح كامل تصادفي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. مقاومت به ضربه شكافدار كامپوزيت با افزايش كاه كاهش يافت، همچنين آميزه هاي حاوي ذرات ريزتر، خواص استحكام به ضربه و مدول خمشي بهتري نسبت به فرآورده هاي حاوي ذرات درشت داشتند. نتايج نشان مي دهد كه فرآورده مركب تهيه شده با 30 درصد وزني ساقه برنج دانه ريز استحكام كششي و خمشي بهتري نسبت به ساير فرآورده ها دارد. مقايسه تيمارهاي داراي 30 درصد وزني ساقه برنج دانه ريز و دانه درشت حاوي 2 درصد جفت كننده مالئيك انيدريد و بدون جفت كننده كه به وسيله آزمون -t استيودنت انجام شد، نشان داد كه افزودن مالئيك انيدريد سبب بهبود خواص مكانيكي مي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 181
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی