مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم كشاورزي و منابع طبيعي اطلاعات شماره: بهمن - اسفند 1385 , دوره 13 , شماره 6 ; از صفحه 93 تا صفحه 100 . عنوان مقاله: بررسي تاثير دماي خشك كن و رطوبت نهايي شلتوك بر درصد خرده برنج و ضريب تبديل ارقام پر محصول استان مازندران نویسندگان: هدايتي پور ابوالفضل*, رحمتي محمدهاشم آدرس: * مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج چکیده: براي بررسي اثر دما و رطوبت نهايي شلتوك (رطوبت هنگام تبديل به برنج سفيد) بر درصد شكستگي، آزمايشي به صورت فاكتوريل با سطوح رقم در چهار سطح فجر، نعمت، ندا، ساحل دماي خشك كن در سه سطح 45, 40 و 50 درجه سانتي گراد و رطوبت شلتوك در سه سطح 11-10 درصد، 12-11 درصد و 13-12 درصد در قالب طرح بلوك هاي كامل تصادفي با 4 تكرار انجام گرفت. نمونه ها از مزارعي كه مطابق توصيه هاي كارشناسي كوددهي شده بودند، برداشت و 24 ساعت پس از درو، خرمنكوبي و به انبار انتقال يافتند. براي خشك كردن از يك خشك كن آزمايشگاهي نفت سوز به ظرفيت 80 كيلوگرم استفاده شد. نمونه هاي 200 گرمي سپس به كمك دستگاه پوست كن، پوست گيري شده سپس برنج قهوه اي حاصل پس از توزين توسط دستگاه سفيد كن سايشي به برنج سفيد تبديل گرديد. سرانجام مناسب ترين مقادير دما در خصوص ارقام فجر، نعمت، ندا و ساحل به ترتيب 40 درجه سانتي گراد و 10 تا 11 درصد، 50 درجه سانتي گراد و 10 تا 11 درصد، 50 درجه سانتي گراد و 11 تا 12 درصد و 40 درجه سانتي گراد و 10 تا 11 درصد تعيين گرديد. کلید واژه: خشك كن(Q4)شلتوك(Q3)دماي بهينه(Q3)رطوبت تبديل بهينه(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: بذرخشک کردنضریب تبدیلترک خوردگیکشت مستقیمسوروفبستر سیالمادون قرمز ارجاعات: چگونگي توزيع رطوبت در مخزن خشک کن نوع خوابيده طي فرآيند خشک کردن شلتوک مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثر دماي خشك كن و رطوبت شلتوك روي راندمان تبديل ارقام آمل -3 و هراز به برنج سفيدبررسي عوامل موثر بر ايجاد ترك و خرده برنج در اثر خشك كردن شلتوك طي فرآيند تبديلتخمين ضريب تبديل شلتوك با استفاده از شبكه هاي عصبي مصنوعي در خشك كردن بستر سيالتدوين روابط بين پارامترهاي موثر در فرآيند خشكاندن متناوب شلتوك برنجتعيين روابط بين پارامترهاي موثر در فرآيند خشكاندن شلتوك (برنج) به روش مداوم مقالات همایشی مرتبط: مدل سازی تغییرات رنگ در برگه های قارچ (Agaricus bisporus) خشک شده با استفاده از خشک کن هوای داغ با روش سطح پاسخبررسی تاثیر دمای خشک کن و رطوبت نهائی شلتوک بر درصد برنج سالم در ارقام پر محصول استان مازندرانتاثیر رطوبت شلتوک در زمان برداشت بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالمشبیه سازی خشک کن پاششی بوسیله دینامیک سیالات محاسباتیمدل سازی و شبیه سازی پروفیل دمایی و رطوبت در خشک کن های پاششی با اتمایزر نازلی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 135 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی