برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1385 , دوره  12 , شماره  3 ; از صفحه 703 تا صفحه 714 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين منحني هاي هم دماي دفع رطوبت كشمش بي دانه قرمز و برازش مدل هاي مختلف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

منحني هاي همدما در دفع رطوبت، ذخيره و بسته بندي مواد غذايي مفيد هستند. با توجه به تركيبات پيچيده مواد غذايي، به منظور برآورد تئوري منحني هاي همدماي رطوبت، اندازه گيري تجربي مورد نياز مي باشد. در اين تحقيق منحني هاي هم دماي دفع رطوبت كشمش بيدانه قرمز در دماهاي 30، 40، 50، 60، 70 و 80 درجه سانتي گراد به روش ايستا (وزن سنجي) مطابق با دستورالعمل COST 90 تعيين شد. براي ارايه مدل رياضي مناسب به منظور توضيح رفتار تعادلي رطوبت كشمش، مدل هاي گاب، اسميت، ازوين،‌ هالسي، هندرسون و آرسي وات مورد بررسي قرار گرفت كه از آن ميان مدل گاب در دماهاي 40، 50، 70 و 80 درجه سانتي گراد، مدل هالسي در دماهاي 30 و 60 درجه سانتي گراد بهترين برازش را نشان داد. همچنين انرژي پيوندي دفع در محتواي رطوبتي مختلف تعيين شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

غلامی پرشکوهی، م.، و برقعی، ع.، و بصیری، ع.، و مینایی، س. (1385). تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف. علوم کشاورزی, 12(3), 703-714. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=63070



Vancouver : کپی

غلامی پرشکوهی محمد، برقعی علی محمد، بصیری علیرضا، مینایی سعید. تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف. علوم کشاورزی. 1385 [cited 2021May08];12(3):703-714. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=63070



IEEE : کپی

غلامی پرشکوهی، م.، برقعی، ع.، بصیری، ع.، مینایی، س.، 1385. تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بی دانه قرمز و برازش مدل های مختلف. علوم کشاورزی, [online] 12(3), pp.703-714. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=63070.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 67 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی