برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1385 , دوره  32 , شماره  1 ; از صفحه 21 تا صفحه 26 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تغييرات كمي و كيفي روغن زيتون در طي رسيدگي ميوه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران
 
چکیده: 

روغن هاي گياهي منابع اصلي انرژي و ماده غذايي اساسي در تامين اسيدهاي چرب ضروري، ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها مي باشند. مجموعه تغييراتي كه در طول رسيدگي ميوه زيتون رخ مي دهد مي تواند ما را در جهت فهم بهتر فرايندهاي مورفولوژيكي، فيزيولوژيكي و بيوشيميايي صورت گرفته طي رسيدگي ميوه و بهبود ويژگي هاي كيفي و تجاري ميوه ها ياري كند. بر اين اساس در تحقيق حاضر، مقادير چربي كل و همچنين اسيدهاي چرب موجود در ميوه و برگ زيتون در دو رقم مانزانيلا و دزفول مورد بررسي قرار گرفت. بر اساس نتايج به دست آمده، چربي كل ميوه در طول دوره رسيدگي دو رقم افزايش مي يافت و چربي كل در رقم بومي دزفول بيشتر از رقم ديگر بود. اسيدهاي چرب غالب برگ و ميوه، اولئيك اسيد، پالميتيك اسيد و لينولئيك اسيد بودند. ميزان پالميتيك اسيد در برگ و ميزان اولئيك اسيد در ميوه، طي دوره رسيدگي ميوه افزايش مي يافت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

سیدنژاد، س.، و نیرومند، آ.، و ابراهیم پور، ا. (1385). بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه. مجله علوم دانشگاه تهران, 32(1), 21-26. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=63038



Vancouver : کپی

سیدنژاد سیدمنصور، نیرومند آزاده، ابراهیم پور افشین. بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه. مجله علوم دانشگاه تهران. 1385 [cited 2021April18];32(1):21-26. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=63038



IEEE : کپی

سیدنژاد، س.، نیرومند، آ.، ابراهیم پور، ا.، 1385. بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه. مجله علوم دانشگاه تهران, [online] 32(1), pp.21-26. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=63038>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 122 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی