4 SID.ir | بررسي تغييرات كمي و كيفي روغن زيتون در طي رسيدگي ميوه

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تغييرات كمي و كيفي روغن زيتون در طي رسيدگي ميوه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران
 
چکیده: 

روغن هاي گياهي منابع اصلي انرژي و ماده غذايي اساسي در تامين اسيدهاي چرب ضروري، ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها مي باشند. مجموعه تغييراتي كه در طول رسيدگي ميوه زيتون رخ مي دهد مي تواند ما را در جهت فهم بهتر فرايندهاي مورفولوژيكي، فيزيولوژيكي و بيوشيميايي صورت گرفته طي رسيدگي ميوه و بهبود ويژگي هاي كيفي و تجاري ميوه ها ياري كند. بر اين اساس در تحقيق حاضر، مقادير چربي كل و همچنين اسيدهاي چرب موجود در ميوه و برگ زيتون در دو رقم مانزانيلا و دزفول مورد بررسي قرار گرفت. بر اساس نتايج به دست آمده، چربي كل ميوه در طول دوره رسيدگي دو رقم افزايش مي يافت و چربي كل در رقم بومي دزفول بيشتر از رقم ديگر بود. اسيدهاي چرب غالب برگ و ميوه، اولئيك اسيد، پالميتيك اسيد و لينولئيك اسيد بودند. ميزان پالميتيك اسيد در برگ و ميزان اولئيك اسيد در ميوه، طي دوره رسيدگي ميوه افزايش مي يافت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 146
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی