مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و تكنولوژي پليمر (فارسي) اطلاعات شماره: بهمن و اسفند 1385 , دوره 19 , شماره 6 (پياپي 86) ; از صفحه 475 تا صفحه 483 . عنوان مقاله: بررسي خواص ويسكوالاستيك و پخت آميزه هاي SBR پرشده با دوده به وسيله دستگاه تحليل فرايند لاستيك نویسندگان: كرابي محمد*, محمديان سميه آدرس: * تهران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرایند، گروه لاستیک چکیده: دستگاه تحليل فرايند لاستيك، نوعي رئومتر دو مخروطي است كه به طور خاص به منظور اندازه گيري مشخصات ديناميكي الاستومرهاي خام و آميزه هاي پخت نشده و پخت شده طراحي شده است. در اين پژوهش، اثر پركننده دوده بر خواص آميزه SBR پرشده با آن بررسي شده است. آزمونهاي برش سنجي و پخت انجام شد. سپس اثر اندازه ذره و مقدار دوده بر خواص ويسكوالاستيك و پخت آميزه ها بررسي شده است. نتايج بررسيها نشان مي دهد ناحيه ويسكوالاستيك خطي نمونه ها با افزايش مقدار دوده در آنها كوچكتر شده، به عبارت ديگر حساسيت مدول به تغييرات برش در مقادير بيشتر دوده، افزايش مي يابد. در منحنيهاي حاصل از آزمون برش سنجي با افزايش محتواي دوده مدول كشسان افزايش و عامل اتلاف (tanδ) كاهش مي يابد. در تمامي موارد اثر ريزتر شدن اندازه ذره دوده مشابه با افزايش مقدار آن در آميزه است. تغيير در نوع و مقدار دوده آثار قابل توجهي بر نحوه پخت آميزه ها دارد. نمونه هاي داراي پركننده بيشتر يا ذرات كوچكتر دوده، مقادير گشتاور پخت كشسان(S¢) و گرانرو(S″) بيشتري نشان مي دهند. سرعت فرايند و ولكانش در اين موارد بيشتر بوده، پخت در زمانهاي كمتري انجام مي شود. كميت ديگر محاسبه شده از نتايج پخت با دستگاه تحليل فرايند لاستيك درصد كاهش منحني S″ است كه ارتباط نزديكي با كشساني دارد. با افزايش محتواي دوده و سطح ويژه آن (كاهش اندازه ذره) مقدار كاهش گشتاور گرانر و (DS″) و در نتيجه كشساني كاهش مي يابد. کلید واژه: آميزه لاستيكي(Q3)لاستيك استيرن(Q3)بوتادي ان(Q3)دستگاه تحليل فرايند لاستيك(Q3)پخت(Q3)خواص ويسكوالاستيك(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثر نوع دوده بر خواص ويسكوالاستيك آميزه هاي الاستومريبهبود مقاومت پارگي و رشد ترک آميزه رويه تاير با سامانه هاي پخت موثر و استفاده از پرکننده هاي نيمه تقويت کنندهبررسي ويژگي هاي رئولوژيکي و فيزيکو- مکانيکي آميزه هاي لاستيکي پر شده با دوده به دست آمده از گرماکافت تاير هاي فرسودهمطالعه خواص رئولوژيكي آميزه هاي لاستيك – دوده در مرحله در هم فرو ريختن مواد در مخلوط كن هاي داخلياثر آميختن دوده هاي مختلف بر خواص مكانيكي آميزه رويه تاير راديال سواري مقالات همایشی مرتبط: تاثیر اندزاه ذرات دوده و نوع سیستم پخت بر خواص فیزیکی مکانیکی و پایداری حرارتی عایق حرارتی داخلی سوخت جامد مرکب بر پایه لاستیک اتیلن- پروپیلن دی ان مونومر (EPDM)اثر استفاده از دوده سیلیسی بر روی ترک خوردگی حرارتی ناشی از گیرداری داخلی در بتن های حجیم سازه ایبررسی اثر کربناسیون در تغییر مشخصات فیزیکی بتنهای حاوی دوده سیلیسبررسی خواص فیزیکی مکانیکی آمیزه های استایرین بوتادین رابر- بوتادین رابرتحلیل سینتیکی اثر هم سوزی متان و هیدروژن در کنار افزودن دوده بر روند پیشروی احتراق گازطبیعی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 227 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی