برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير عصاره پلي فنليك گياهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ويتامين C بر گليكوزيلاسيون پروتئينها در in virto

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان
 
چکیده: 

مقدمه: واكنش گليكوزيلاسيون غير آنزيمي پروتئين‌ها كه در مورد عموم پروتئينهاي بدن از جمله هموگلوبين، آلبومين، ... مي‌تواند رخ دهد، عامل اصلي پاتوژنز در اختلالات مزمن ديابت است. از آنجا كه واكنش گليكوزيلاسيون پروتئين، يك واكنش اكسيداسيون است به نظر مي ‌رسد كه حضور تركيبات آنيت اكسيدان از جمله ويتامين C با مهار اين واكنش بر كاهش بروز اختلالات مزمن ديابت موثر واقع گردد. در اين مطالعه اثرات عصاره پلي فنليك گياهان، Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula  و نيز ويتامين C بر مهار گليكوزيلاسيون پروتئين‌هاي انسولين، هموگلوبين و آلبومين مورد بررسي قرار گرفت.
روشها: عصاره پلي فنليك گياهان مزبور تهيه و سه غلظت مختلف (0.9,1.8,3.6 mg/ml) (پودر گياه در ميلي ليتر محلو مورد سنجش) و ويتامين C در غلظتهاي (0.5-5-10-50-50mg/ml)تهيه گرديد. هر آزمايش در مقابل گروه شاهد كه فاقد عصاره گياهي و ويتامين C بود انجام شد. هم چنين هر آزمايش سه بار تكرار شد.
نتايج: بيشترين ميزان مهار گليكوزيلاسيون آلبومين و انسولين توسط عصاره S.hydrangea به ترتيب 100% و 97% و هموگلوبين توسط B.pendula به ميزان 80% به دست آمد. ويتامين C در بالاترين غلظت خود گليكوزيلاسيون انسولين را به ميزان %100، آلبومين را 93% و هموگلوبين را 58% مهار مي‌كند (P<0.05)
بحث: به نظر
مي ‌رسد با استفاده از نتايج حاصل و مقايسه با نتايج بدست آمده قبلي بتوان راهكارهايي جديد براي جلوگيري از عوارض مزمن ديابت ارائه نمود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عسگری، ص.، و نادری، غ.، و قاسمی دهکردی، ن.، و قاری پور، م.، و کلیشادی، ر.، و بشردوست، ن. (1382). بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto. پژوهش در علوم پزشکی, 8(3), 77-81. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=569



Vancouver : کپی

عسگری صدیقه، نادری غلامعلی، قاسمی دهکردی نصراله، قاری پور مژگان، کلیشادی رویا، بشردوست نصراله. بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto. پژوهش در علوم پزشکی. 1382 [cited 2021June14];8(3):77-81. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=569



IEEE : کپی

عسگری، ص.، نادری، غ.، قاسمی دهکردی، ن.، قاری پور، م.، کلیشادی، ر.، بشردوست، ن.، 1382. بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto. پژوهش در علوم پزشکی, [online] 8(3), pp.77-81. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=569.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 60 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی