3 SID.ir | بررسي تاثير زمان اسانس‌ گيري بر روي تركيبات روغن فرار گياه رازيانه
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير زمان اسانس‌ گيري بر روي تركيبات روغن فرار گياه رازيانه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی - دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران، دانشکده داروسازی، گروه فارماکوگنوزی، کدپستی 14174
 
چکیده: 

تاكنون مقالات متعددي در رابطه با تركيبات موجود در روغن فرار گياه رازيانه منتشر شده است. هدف از اين تحقيق مطالعه تغييرات كمي و كيفي تركيبات موجود در اسانس گياه رازيانه(Foeniculum vulgare Mill.)  در شرايط مختلف اسانس‌گيري است.
اسانس گياه رازيانه به دو روش تقطير با آب داغ و بخار آب داغ تهيه گرديد. تقطير با آب داغ در ۴ زمان متفاوت 15، 30، 60 و 150 دقيقه و تقطير با بخار تنها با زمان 150 دقيقه انجام شد. روغن‌هاي فرار به دست آمده از طريق آناليزGC و GC/Mass مورد تجزيه و شناسايي قرار گرفتند. تعداد تركيب كه مجموعاً حدود 37/91 تا 57/97 درصد روغن فرار را تشكيل مي‌دهند شناسايي شدند. از ميان روغن‌هاي شناسايي شده E Anethole (47.89 تا 62.73 درصد)، Estragole (9.41 تا 16.52 درصد) و D-(+)-Fenchone (7.63 تا 8.86 درصد) بيشترين درصد مواد را تشكيل مي‌دهند. بالاترين درصد آنتول در دقيقه 30 به دست آمد

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 340
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی