مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله ايراني علوم و تكنولوژي پليمر(انگليسي) اطلاعات شماره: تير-مرداد 1383 , دوره 13 , شماره 4 (پياپي 52) ; از صفحه 275 تا صفحه 280 . عنوان مقاله: قابليت رنگبري خميرهاي كاه برنج حاصل از پخت با حلالهاي آلي نویسندگان: پورجوزي محمد, محمدي روشنده جمشيد, نوايي ارده شهرام آدرس: چکیده: براي رنگبري خميرهاي کاه برنج حاصل از پخت با حلالهاي آلي از کلر (C)، سديم هيپوکلريت (H)، استخراج واسطه قليايي (E) و هيدروزن پروکسيد (P) و سديم هيپوکلريت (H) با مراحل CEHEP و HEP استفاده شد و آثار اين مراحل بر خواص اپتيک (درجه روشني و ماتي) و خواص مکانيکي (شاخص پارگي، شاخص ترکيدگي و طول پارگي) بررسي شد. با وجود اينکه خواص مکانيکي بطور مشخصي کاهش يافت، اما درجه روشني افزايش پيدا کرد، بطوري که کاغذ حاصله براي چاپ و تحرير مناسب بود. روش CEHEP نسبت به روش HEP افزايش بيشتري در درجه روشني و کاهش بيشتري در خواص مکانيکي به همراه دارد. براي توليد خمير (ليگنين زدايي) از کاه برنج خمير سازي با حلال آلي به همراه کاتاليزور سود در يک فرايند ناپيوسته در دما و فشار زياد استفاده شد. خمير سازي کاتاليزوري از کاه برنج در مخلوطهايي از اتانول - آب ( به نسبت وزني 50 و 65 درصد) در زمانهاي متفاوت پخت (150 و 180 دقيقه) انجام گرفت. کلید واژه: چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي ساخت خمير کاغذ شيميايي - مکانيکي رنگ بري شده از کاه گندممدل سازي رفتار خمير توليدي کاه برنج با دي متيل فرم آميدمقايسه تاثير پيش تيمار با آب جوش و قليا بر ويژگي هاي خمير کاغذ نيمه شيميايي سولفيت سديم خنثي کاه گندممقايسه ويژگي هاي کاغذ حاصل از کاه برنج با فرايندهاي خميرکاغذسازي شيميايي- مکا نيکي بر پايه سديم و پتاسيمبررسي رنگبري خمير کاغذ سودا از کاه گندم با روش کاملا بدون کلر (TCF) مقالات همایشی مرتبط: بررسی ویژگی های خمیر کاغذ حاصل از جوان چرب با فرایند ارگانوسالوغربالگری روش های مختلف پیش فرآوری برای تولید بهینه بیومتان از کاه برنج به روش تخمیر خشکتعیین ارزش غذایی کاه غلات به منظور تغذیه دامبررسی استفاده از پسماندهای کشاورزی در صنایع خمیر و کاغذعمل آوری مکانیزه کاه گندم ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 67 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی