1 SID.ir | قابليت رنگبري خميرهاي كاه برنج حاصل از پخت با حلالهاي آلي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

قابليت رنگبري خميرهاي كاه برنج حاصل از پخت با حلالهاي آلي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
براي رنگبري خميرهاي کاه برنج حاصل از پخت با حلالهاي آلي از کلر (C)، سديم هيپوکلريت (H)، استخراج واسطه قليايي (E) و هيدروزن پروکسيد (P) و سديم هيپوکلريت (H) با مراحل CEHEP و HEP استفاده شد و آثار اين مراحل بر خواص اپتيک (درجه روشني و ماتي) و خواص مکانيکي (شاخص پارگي، شاخص ترکيدگي و طول پارگي) بررسي شد. با وجود اينکه خواص مکانيکي بطور مشخصي کاهش يافت، اما درجه روشني افزايش پيدا کرد، بطوري که کاغذ حاصله براي چاپ و تحرير مناسب بود. روش CEHEP نسبت به روش HEP افزايش بيشتري در درجه روشني و کاهش بيشتري در خواص مکانيکي به همراه دارد. براي توليد خمير (ليگنين زدايي) از کاه برنج خمير سازي با حلال آلي به همراه کاتاليزور سود در يک فرايند ناپيوسته در دما و فشار زياد استفاده شد. خمير سازي کاتاليزوري از کاه برنج در مخلوطهايي از اتانول - آب ( به نسبت وزني 50 و 65 درصد) در زمانهاي متفاوت پخت (150 و 180 دقيقه) انجام گرفت.
 
كلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 75
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی