5 SID.ir | بهينه سازي توليد ماءالشعير با بهره‌گيري از فرايند تماس سرد مخمر ساكاروميسس سروزيه

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي توليد ماءالشعير با بهره‌گيري از فرايند تماس سرد مخمر ساكاروميسس سروزيه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، حصارك
 
چکیده: 
: فرايند تماس سرد يـا تخمير غيـر الکلي در اين طرح با هدف بهينه سازي توليد نوشابه ماءالشعير بـه کمک مخمر ساکاروميسس سروزيه انجام شد. در اين روش عوامل اصلي موثر در تخمير غير الکلي شامل دما،غلظت مخمر،غلظت شربت شيرين و ميزان pH بهينه سازي شد.اين امر با بهره گيري از روش آماري تاگوچي و با در نظر گرفتن تأثير اين عوامل بر يکديگر،سطح بندي عوامل براساس درجه اهميت وتأثير آن بر فرايند تماس سرد صورت پذيرفت.انجام اين طرح منجر به دستيابي به دانش فني فرايند تماس سرد براي بهينه سازي توليد ماءالشعير در کشور شده است. بهترين شرايط فرايند تماس سرد با تلقيح مستقيم خمير مايه به‌صورت پلاتوي شربت شيرين حدود 6.2، دماي بهينه صفر درجه سانتي‌گراد، غلظت مخمر حدود 107 عدد مخمر در سي سي و 4=pH حاصل شد.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 292
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی