1 SID.ir | اثرهاي نفوذ در خلا، غوطه وري در كلريد كلسيم و تيمار گرمايي بر سفتي و ميزان كلسيم سيب

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

اثرهاي نفوذ در خلا، غوطه وري در كلريد كلسيم و تيمار گرمايي بر سفتي و ميزان كلسيم سيب

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

سيب رقم رد دليشس براي 30 ثانيه در محلول كلريد كلسيم صفر، 1.5، 3 و 6% نفوذ در خلاء (250 ميلي متر جيوه) شده و در انبار سرد صفر درجه سانتي گراد براي مدت 6 ماه و در پي آن يك هفته در دماي 20 درجه سانتي گراد نگهداري شد. محلول كلريد كلسيم 3% و 6% به طور معني داري سفتي گوشت ميوه را بي درنگ پس از خروج از سردخانه و پس از يك هفته نگهداري در دماي 20 درجه سانتي گراد، افزايش داد. ضريب همبستگي بين ميزان كلسيم و سفتي گوشت ميوه (r=0.75) در سطح 0.1% معني دار بود در آزمايشي ديگر، سيب رقم رد دليشس در محلول كلريد كلسيم صفر و 3% براي 3 دقيقه به روش غوطه ور كردن، گرما دهي براي 4 روز در 38 درجه سانتي گراد و غوطه ور كردن در محلول كلريد كليسم 3% همراه با گرما دهي، پيش از نگهداري در سردخانه صفر درجه سانتي گراد، تيمار شدند. تيمار گرمادهي و تيمار كلريد كلسيم به طور معني داري باعث سفتي گوشت ميوه بي درنگ پس از خروج از انبار يا قرار گرفتن به مدت يك هفته در دماي 20 درجه سانتي گراد شد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 102
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی