5 SID.ir | حساسيت پنج رقم سيب به قهوه اي شدن

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

حساسيت پنج رقم سيب به قهوه اي شدن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
تركيب هاي فنولي و فعاليت پلي فنول اكسيد از (PPO) در 5 رقم سيب در رابطه با حساسيت آنها به قهوه‌اي شدن اندازه گيري شدند. درجه قهوه اي شدن با اندازه گيري رنگدانه هاي قهوه اي پس از همگون سازي پالپ ميوه تعيين شد. تجزيه واريانس سرعت قهوه اي شدن، ميزان پلي فنولها و فعاليت پلي فنون اكسيداز نشان داد كه تنها اثر رقم معني دار است و برهم كنش جهت و رقم معني دار نيست. مقايسه ميانگين ها (دانكن) در سطح 1% رقم ها را ار لحاظ سرعت قهوه اي شدن به سه دسته قوي (رددليشس)، ضعيف (ارنگه و گراني اسميت) ، (گلدان اسموتي) و متوسط (گلدان دليشس) تقسيم كرد. ارنگه به علت داشتن بالاترين ميزان مواد جامد محلول و كمترين سرعت قهوه اي شدن رقم برتر بود.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 114
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی