10 SID.ir | توليد الكل پس از مرگ در بدن و عوامل موثر بر آن

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

توليد الكل پس از مرگ در بدن و عوامل موثر بر آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

آناليز الكل (اتانول) بيشترين آزمايش انجام شده در آزمايشگاههاي سم شناسي قانوني مي باشد. اغلب، يافته شدن اتانول در جسد ناشي از مصرف قبلي آن در زمان حيات، با توليد پس از مرگ الكل تداخل مي يابد. بسياري از باكتريها و قارچ ها قادر به توليد الكل از سوبستراهاي موجود در جسد هستند، به خصوص اگر درجه حرارت محيط و جسد بالا باشد و فاصله زماني كافي بين مرگ و كالبد شناسي موجود باشد. اين عوامل باعث مشكلات تشخيصي در مورد افتراق مصرف قبل از مرگ از توليد پس از مرگ الكل مي گردد.
با عنايت
به اين مهم كه بسياري از جرايم به صورت مستقيم يا غيرمستقيم با مصرف الكل در ارتباط هستند اهميت تشخيص اين موضوع نيز دو چندان مي گردد. بنابراين در اين مقاله پيرامون روشهاي تشيخص الكل مصرف شده قبل از مرگ، از الكل توليد شده پس از مرگ بحث گرديده است. شاخصهاي مورد استفاده عبارت از تاريخچه فرد، شرايط نمونه ها، نمونه هاي حاضر، انتشار اتانول در مايعات و بافتهاي بدن، غلظت اتانول موجود و استفاده از عوامل تشخيصي اختصاصي مي باشند و چنين نتيجه گيري شده است كه در صورت دقت در شرايط و موارد فوق الذكر به احتمال زياد ميتوان منشا قبل و يا بعد از مرگ بودن اتانول يافت شده در جسد را حدس زد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 293
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی