برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1396 , دوره  4 , شماره  2 ; از صفحه 150 تا صفحه 161 .
 
عنوان مقاله: 

تأثير لاکتوفرين و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جيره غذايي بر عملکرد توليدمثلي و تغييرات ميکروبي روده ماهي قرمز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
 
چکیده: 
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد. لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

احمدنیای مطلق، ح.، و حاجی مرادلو، ع.، و قربانی، ر.، و آق، ن.، و صفری، ا.، و لشکری زاده، م. (1396). تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز. مجله ایرانی ماهی شناسی, 4(2 ), 150-161. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=471375



Vancouver : کپی

احمدنیای مطلق حمیدرضا، حاجی مرادلو عبدالمجید، قربانی رسول، آق ناصر، صفری امید، لشکری زاده مهکامه. تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز. مجله ایرانی ماهی شناسی. 1396 [cited 2022January23];4(2 ):150-161. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=471375



IEEE : کپی

احمدنیای مطلق، ح.، حاجی مرادلو، ع.، قربانی، ر.، آق، ن.، صفری، ا.، لشکری زاده، م.، 1396. تأثیر لاکتوفرین و Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 جیره غذایی بر عملکرد تولیدمثلی و تغییرات میکروبی روده ماهی قرمز. مجله ایرانی ماهی شناسی, [online] 4(2 ), pp.150-161. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=471375.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 35 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی