مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

مقايسه اثرات کودهاي مايع ماهي (Fish Hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکي حاصل از خليج فارس بر خصوصيات رشدي گوجه فرنگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلان، رشت
 
چکیده: 
در اين پژوهش اثر کود مايع ماهي (Fish Hydrolysate) و عصاره آبي جلبک سبز Chaetomorpha gracilis از راسته Cladophorales بر ويژگي هاي رشدي گوجه فرنگي در شرايط آب و هوايي استان هرمزگان، مورد بررسي قرار گرفت. کود ماهي فرآوري شده از ضايعات ماهي خليج فارس داراي ترکيبات P2O5 (0. 48 %), K2O (0. 14 %), Fe (30. 60 ppm), Zn (20. 50 ppm), و N (2%) بود. نتايج تجزيه واريانس داده ها براي صفات طول ساقه چه، قطر ساقه چه، طول ريشه چه و عرض برگ حاکي از وجود اختلاف معني دار بين تيمارها در سطح احتمال 1%، براي تمامي صفات مورد بررسي بود. مقايسه ميانگين با استفاده از آزمون چند دامنه اي دانکن براي صفت عرض برگ مشخص نمود که تيمارهاي کود مايع ماهي با غلظت 001/0 و 0001/0 به ترتيب داراي بيشترين تاثير مثبت بر روي صفات مورد مطالعه بودند. اگرچه تيمارهاي عصاره آبي جلبک سبز اثر مثبت در صفات مورد مطالعه داشتند، اما اثر آنها، کمي کمتر از کود مايع ماهي بود. هر دو اين فاکتورها موجب بهبود عملکرد و خصوصيات رويشي گوجه فرنگي شدند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 31
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی