مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير حلال هاي آلي بر روي فعاليت و پايداري آنزيم تريپسين و پايدارسازي آن با ساکارز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران/گروه پژوهشی بیوتکنولوژی گیاهان شورپسند، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، تبریز، ایران، کدپستی 5375171379
 
چکیده: 
به کارگيري آنزيم ها در حلال هاي آلي به لحاظ بيوتکنولوژي و صنعتي حايز اهميت است. يکي از مشکلات موجود در استفاده از آنزيم ها در حلال هاي آلي، کاهش پايداري آنزيم ها است. جهت رفع اين مشکل از روش هاي پايدارسازي پروتئين ها همچون استفاده از افزودني ها بهره گرفته مي شود. در اين تحقيق فعاليت و پايداري آنزيم تريپسين در درصدهاي مختلف از حلال هاي آلي مورد بررسي قرار گرفت. سپس با استفاده از ساکارز پايداري آنزيم در حلال هاي آلي ارزيابي گرديد. نتايج نشان داد که فعاليت تريپسين در غلظت هاي مختلف از حلال هاي آلي کاهش مي يابد. ميزان کاهش در مورد DMF کمتر از ساير حلال ها است. با بررسي پايداري آنزيم مشاهده شد که پايداري آنزيم در حلال هاي آلي کاهش مي يابد. اين کاهش با افزايش Log P حلال ها رابطه مستقيم دارد. پايداري آنزيم در حضور DMF در مقايسه با ساير حلال ها بيشتر بود. با افزودن ساکارز، تريپسين در مقابل حلال ها پايدار گرديد که ميزان پايدار شدن در حلال DMF بيشتر از حلال هاي ديگر بود. در آخر با توجه به نتايج، جهت به کارگيري تريپسين در حلال هاي آلي، مخلوط DMF و ساکارز پيشنهاد مي شود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 39
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی