مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثيرخواص ضدميکروبي نانو ذرات نقره، تيتانيوم دي اکسيد بر دو گونه باکتري بيماري زا با منشا غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه ميکروبيولوژي، دانشگاه الزهرا، تهران
 
چکیده: 
مقدمه: نانوتکنولوژي مي تواند بسياري از مشکلات زيست پزشکي را حل نموده و سبب تحول در زمينه سلامت و داروسازي شود. کاربرد اين صنعت در حذف باکتري هاي بيماري زا بسيار مورد توجه است. افزايش بيماري هاي غذايي، همراه با مشکلات اجتماعي و اقتصادي حاصل و پيشرفت مقاومت آن ها به آنتي بيوتيک هاي مختلف، محققين و داروسازان را به سمت استفاده از نانوتکنولوژي سوق داده است. مواد و روش ها: در اين پژوهش به بررسي اثر ضدميکروبي نانوذرات نقره (ساخته شده) وTiO2بر عليه باکتري هاي بيماري زا با منشا غذا شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes از طريق تعيين MIC وMBCپرداخته شد. نتايج: نانوذرات نقره ساخته شده با اندازه 103نانومتربا غلظت 1ميلي مولار، نانوذرات TiO2با اندازه 21نانومتر با غلظت 1% داراي اثر ضدميکروبي بر باکتري هاي Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes مي باشند. نتيجه گيري: با توجه به اثر ضدميکروبي که نانوذرات نقره و تيتانيوم بر عليه باکتريها با منشا غذا از خود نشان مي دهند مي توان در جهت کنترل آلودگي هاي ميکروبي مواد غذايي در بسته بندي هاي ضدميکروبي موادغذايي استفاده نمود.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 13
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی