برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  46 , شماره  2 ; از صفحه 169 تا صفحه 179 .
 
عنوان مقاله: 

تأثيرات تغذيه ي سطوح بالاي ال-آرژنين در دوره ي آغازين بر توليد و کيفيت گوشت و فراسنجه هاي خوني در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ابراهیمی، م.، و زارع شحنه، ا.، و شیوازاد، م.، و انصاری پیراسرایی، ز. (1394). تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 46(2 ), 169-179. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=469942



Vancouver : کپی

ابراهیمی مرضیه، زارع شحنه احمد، شیوازاد محمود، انصاری پیراسرایی زربخت. تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1394 [cited 2022January18];46(2 ):169-179. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=469942



IEEE : کپی

ابراهیمی، م.، زارع شحنه، ا.، شیوازاد، م.، انصاری پیراسرایی، ز.، 1394. تأثیرات تغذیه ی سطوح بالای ال-آرژنین در دوره ی آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 46(2 ), pp.169-179. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=469942.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 50 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی