4 SID.ir | بررسي خواص ضد باکتريايي پپتيد نوترکيب لاکتوفرامپين-لاکتوفريسين شتري بر روي رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس مولد ورم پستان در گاوهاي شيري هلشتاين

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي خواص ضد باکتريايي پپتيد نوترکيب لاکتوفرامپين-لاکتوفريسين شتري بر روي رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس مولد ورم پستان در گاوهاي شيري هلشتاين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
 
چکیده: 
هدف از اين پژوهش بررسي اثر ضد باکتريايي پپتيد نوترکيب لاکتوفرامپين-لاکتوفريسين شتري بر روي رشد باکتري استافيلوکوکوس اورئوس مولد ورم پستان گاو شيري است. پپتيد نوترکيب لاکتوفرامپين-لاکتوفريسين شتري که از مطالعات قبلي در آزمايشگاه بيوتکنولوژي گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد تهيه شده بود مورد استفاده قرار گرفت. اثر ضدباکتريايي اين پپتيد به روش شمارش کلوني بر روي باکتري هاي استافيلوکوکوس اورئوس (25923 ATCC) و استافيلوکوکوس اورئوس مقاوم به متي سيلين (1764PTCC ) انجام گرفت. همچنين بررسي اثر حرارت 100 درجه سانتي گراد و لئوفلايز کردن اين پپتيد بر فعاليت ضد باکتريايي آن به روش انتشار از ديسک انجام شد. نتايج نشان داد که پپتيد نوترکيب توليدي در برابر باکتري استافيلوکوکوس اورئوس اثر ضد باکتريايي داشت )0001/0(p < ولي بر روي باکتري استافيلوکوکوس اورئوس مقاوم به متي سيلين بي تأثير بود. همچنين بررسي اثر حرارت نشان داد که اعمال حرارت 100 درجه سانتي گراد تا مدت زمان 40 دقيقه تأثير معني داري بر ميزان فعاليت اين پپتيد نداشت ولي در زمان هاي 70 و 100 دقيقه کاهش معني داري در فعاليت ضد باکتريايي اين پپتيد مشاهده شد )0001/0(p <. فعاليت ضد باکتريايي پپتيد مورد مطالعه در اثر لئوفلايز شدن تغيير نکرد. نتايج به دست آمده در اين مطالعه پتانسيل پپتيدهاي طبيعي و خواص ضد باکتريايي آن ها را نشان داد. اميد است در آينده بتوان از اين ترکيبات به عنوان جايگزين يا مکمل درماني براي آنتي بيوتيکها در بيماري ورم پستان استفاده کرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 51
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی