مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم دامي ايران ( علوم كشاورزي ايران) اطلاعات شماره: تابستان 1395 , دوره 47 , شماره 2 ; از صفحه 261 تا صفحه 270 . عنوان مقاله: ارزيابي تأثير استفاده از تانن نيمه خالص بر بخش هاي مختلف پروتئين کنجاله هاي سويا و کلزا در سامانة CNCPS نویسندگان: وحداني نرگس, دهقان بنادکي مهدي*, رضايزدي کامران, خليقي سيگارودي فرحناز آدرس: * گروه علوم دامی، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج چکیده: در اين تحقيق به منظور بررسي تأثير نوع و سطح مصرفي تانن بر هضم شکمبه اي پروتئين کنجاله هاي کلزا و سويا دو نوع آزمايش انجام شد. در آزمايش اول ترکيب تانن انار-پسته به منظور فرآوري کنجاله ي سويا (کنترل، 10 و 15 درصد از ماده ي خشک کنجاله) و کنجاله ي کلزا (کنترل، 5 و 10 درصد از ماده ي خشک کنجاله) استفاده شد. در آزمايش دوم ترکيب تانن هاي مختلف (انار-پسته، چاي-پسته و انار) در يک سطح يکسان ( 10 درصد از ماده ي خشک کنجاله ها) براي فرآوري هر يک از کنجاله استفاده شد. درنهايت بخش هاي مختلف پروتئين کنجاله هاي فرآوري شده و نشده بر پايه ي روش CNCPS با پودر ماهي و کنجاله ي گلوتن ذرت مقايسه شدند. ترکيب تانني انار-پسته در سطح 10 درصد براي کنجاله ي سويا و 5 درصد براي کنجاله ي کلزا مي تواند سبب افزايش بخش عبوري قابل هضم در روده شود. اين فرآوري ها نسبت به خوراک هايي مانند پودر ماهي و کنجاله ي گلوتن ذرت بخش عبوري بيشتري را داشته اند. درنهايت چنين به نظر مي رسد که کنجاله هاي فرآوري شده با ترکيب هاي تانن دار مي توانند براي تأمين بخش عبوري در جيره ي نشخوارکنندگان استفاده شوند. اما استفاده از روش هاي درون تني براي تأييد اين نتايج ضروري به نظر مي رسد. کلید واژه: پروتئين(Q2)تانن(Q1)کنجاله ي سويا(Q1)کنجاله ي کلزا(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: اثرات جايگزيني سطوح مختلف کنجاله کلزا با کنجاله سويا بر برخي صفات توليدي گاوهاي تازه زاي نژاد هلشتاينتعيين قابليت هضم پروتئين و ماده خشک جيره هاي حاوي سه کنجاله گياهي به روش آزمايشگاهي و بررسي اثرات استفاده از آنها بر عملکرد جوجه هاي گوشتيمقايسه اثرات جايگزيني کنجاله گوار با سويا بر فراسنجه هاي خوني و توليد شير گاوهاي شيري هلشتاين در استان کرمانتعيين اثرات جايگزيني کنجاله سويا به جاي کنجاله کلزا (کانولا) بر رشد قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss)اثرات جايگزيني کنجاله سوياي فرآوري شده با کنجاله سويا در سطوح مختلف پروتئين خام جيره بر عملکرد گاوهاي شيرده در تنش حرارتي خفيف مقالات همایشی مرتبط: استخراج عصاره کنجاله کنجد با حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از امواج فراصوتاثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی 28 روزه (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)اثر جایگزینی سطوح مختلف مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر چربی حفره شکمی و احشا قابل مصرف جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)بررسی اثرات مصرف همزمان کنجاله کانولا و پروبیوتیکپروتوکسین بر رشد و زنده مانی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانبررسی عوامل موثر بر قیمت کنجاله سویا در بورس کالای ایران ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 56 آخرین های بلاگ افزودن فوتر در پاورپوینتآموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی