4 SID.ir | ارزيابي تأثير استفاده از تانن نيمه خالص بر بخش هاي مختلف پروتئين کنجاله هاي سويا و کلزا در سامانة CNCPS

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

ارزيابي تأثير استفاده از تانن نيمه خالص بر بخش هاي مختلف پروتئين کنجاله هاي سويا و کلزا در سامانة CNCPS

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
 
چکیده: 
در اين تحقيق به منظور بررسي تأثير نوع و سطح مصرفي تانن بر هضم شکمبه اي پروتئين کنجاله هاي کلزا و سويا دو نوع آزمايش انجام شد. در آزمايش اول ترکيب تانن انار-پسته به منظور فرآوري کنجاله ي سويا (کنترل، 10 و 15 درصد از ماده ي خشک کنجاله) و کنجاله ي کلزا (کنترل، 5 و 10 درصد از ماده ي خشک کنجاله) استفاده شد. در آزمايش دوم ترکيب تانن هاي مختلف (انار-پسته، چاي-پسته و انار) در يک سطح يکسان ( 10 درصد از ماده ي خشک کنجاله ها) براي فرآوري هر يک از کنجاله استفاده شد. درنهايت بخش هاي مختلف پروتئين کنجاله هاي فرآوري شده و نشده بر پايه ي روش CNCPS با پودر ماهي و کنجاله ي گلوتن ذرت مقايسه شدند. ترکيب تانني انار-پسته در سطح 10 درصد براي کنجاله ي سويا و 5 درصد براي کنجاله ي کلزا مي تواند سبب افزايش بخش عبوري قابل هضم در روده شود. اين فرآوري ها نسبت به خوراک هايي مانند پودر ماهي و کنجاله ي گلوتن ذرت بخش عبوري بيشتري را داشته اند. درنهايت چنين به نظر مي رسد که کنجاله هاي فرآوري شده با ترکيب هاي تانن دار مي توانند براي تأمين بخش عبوري در جيره ي نشخوارکنندگان استفاده شوند. اما استفاده از روش هاي درون تني براي تأييد اين نتايج ضروري به نظر مي رسد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 42
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی