5 SID.ir | تأثير مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئين قابل دسترس علوفة يونجه براي گاوهاي شيري

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تأثير مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر پروتئين قابل دسترس علوفة يونجه براي گاوهاي شيري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام
 
چکیده: 
اين آزمايش براي بررسي تأثير مرحلة بلوغ و زمان برداشت بر ترکيب شيميايي و محتواي پروتئين قابل دسترس علوفة يونجه براي گاوهاي شيري انجام شد. علوفة يونجه در دو مرحلة بلوغ (پيش از گلدهي و اوايل گلدهي) و در دو زمان (صبح و عصر) برداشت شد. پروتئين قابل دسترس با مدل NRC (2001) و مدل هلندي (DVE/OEB) پيش بيني شد. در مدل NRC (2001)، علوفة يونجة برداشت شده در پيش از گلدهي و عصر، توليد پروتئين ميکروبي از انرژي و پروتئين ميکروبي قابل جذب بالاتر و تعادل پروتئين قابل تجزيه در شکمبه پايين تر داشت (05/0>P). اما محتواي پروتئين قابل سوخت وساز (متابوليسم) تحت تأثير مرحلة بلوغ و زمان برداشت قرار نگرفت (05/0P). به طورکلي، يونجة برداشت شده در پيش از گلدهي و عصر پروتئين قابل دسترس بيشتري براي گاوهاي شيري داشت.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 33
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی