4 SID.ir | شناسايي و تحليل راهبرد هاي کارآفرينانه در صنايع غذايي منتخب

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

شناسايي و تحليل راهبرد هاي کارآفرينانه در صنايع غذايي منتخب

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه تهران، تهران
 
چکیده: 
هدف پژوهش حاضر شناسايي و تحليل راهبردهاي کارآفرينانه در صنايع غذايي منتخب است. با توجه به خلأ پژوهشي در زمينة راهبردهاي کارآفرينانه در صنايع غذايي، پژوهشي کيفي با درنظرگرفتن رويکرد منبع محور و با استفاده از مدل مزيت رقابتي پتراف تعريف و اجرا شد. جامعة آماري شامل پانزده نفر از کارآفرينان حوزة صنايع غذايي، روش نمونه گيري گلوله برفي و روش جمع آوري داده ها مصاحبة نيمه ساختاريافته بوده است. براي تحليل داده هاي حاصل از مصاحبة نيمه ساختاريافته با کارآفرينان، از روش کدگذاري باز، محوري و انتخابي استفاده شده است. نتيجة تحقيق شناسايي هشت راهبرد کارآفرينانه اي است که صنايع غذايي براي ايجاد مزيت رقابتي به کار مي گيرند. اين راهبردها عبارت اند از: راهبرد اتحاد، راهبرد توسعة فرانشيز، راهبرد تقليد خلاق، راهبرد نوآوري باز، راهبرد تملک، راهبرد تمرکز، راهبرد رشد از مقياس کوچک و راهبرد به کارگيري توانمندي هاي سنتي و بومي.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 20
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی