4 SID.ir | تأثير نسبت هاي مختلف نيتروژن آمونيومي و نيتراتي بر ويژگي هاي کمي و کيفي درختان سيب رقم هاي گلاب کهنز و گراني اسميت

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

تأثير نسبت هاي مختلف نيتروژن آمونيومي و نيتراتي بر ويژگي هاي کمي و کيفي درختان سيب رقم هاي گلاب کهنز و گراني اسميت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پرديس کشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه تهران، کرج
 
چکیده: 
در اين پژوهش تأثير پنج نوع محلول غذايي با نسبت هاي متفاوت نيتروژن آمونيومي و نيتراتي بر برخي ويژگي هاي کمي و کيفي دو رقم سيب (گلاب کهنز و گراني اسميت) بررسي شد. محلول شماره 1 يا شاهد که شامل نيترات بود و در ديگر محلول هاي غذايي نسبت آمونيوم به نيتروژن کل به ترتيب 04/0، 07/0، 10/0، 14/0 ميلي اکي والان در ليتر بود. ميوه هاي سيب رقم گلاب کهنز و گراني اسميت بر پايه ي شاخص هاي رسيدگي به ترتيب در تاريخ هاي 17 خرداد و 20 شهريور برداشت و براي ارزيابي به آزمايشگاه منتقل شدند. وزن تازه ي ميوه ها، طول، قطر، نسبت طول به قطر ميوه ها (شکل ميوه ها)، سفتي بافت ميوه، pH، مواد جامد قابل حل (TSS)، اسيد قابل عيارسنجي يا تيتراسيون (TA) و نسبت TSS/TA ارزيابي شدند. نتايج بررسي هاي ديگر نشان داد، با افزايش نيتروژن آمونيومي در محلول هاي غذايي اختلاف معني داري در وزن تازه و شکل ميوه ها مشاهده نشد. درحالي که سفتي بافت ميوه ها، pH عصاره ي ميوه ها و کل مواد جامد قابل حل با افزايش نسبت نيتروژن آمونيومي به نيتروژن کل کاهش معني داري را نشان دادند.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 17
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی