مشخصات مقاله عنوان نشریه: شيلات (منابع طبيعي ايران) اطلاعات شماره: پاييز 1396 , دوره 70 , شماره 3 ; از صفحه 309 تا صفحه 318 . عنوان مقاله: تاثير استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ويژگي هاي ضد اکسيداني پاستا نویسندگان: پورقاسم هانيه, باباخاني آريا*, رستم زاد هانيه آدرس: * گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، ایران چکیده: جلبک هاي دريايي مانند ساير گياهان فتوستنز کننده در معرض نور و اکسيژن قرار دارند که اين امر مي تواند سبب ايجاد راديکال هاي آزاد و ساير عوامل اکسيد کننده گردد. عدم آسيب هاي اکسيداتيو در ساختار آن ها مي تواند نشان دهنده وجود ترکيبات ضداکسيداسيوني در آن ها باشد. هدف از اين مطالعه، بررسي اثر پودر جلبک سبز Ulva intestinalis بر خواص ضداکسيداسيوني پاستا مي باشد. پاستا با درصدهاي مختلف جلبک (5%، 10% و 15%) تهيه شد. آزمايش هاي برون تني ويژگي هاي ضداکسيداني، ميزان فنول کل و خنثي کنندگي راديکال هاي آزاد انجام شد. نتايج نشان داد که پاستاي داراي 15% پودر جلبکي حاوي بالاترين ميزان فنول کل، فعاليت ضد اکسيداني و خنثي کنندگي راديکال هاي آزاد را داشت (0/05>P). غني سازي باعث بهبود خواص ضد اکسيداني و پتانسيل دارويي پاستاي مورد مطالعه شد. کلید واژه: پاستا(Q1)DPPH(Q1)فنول(Q2)راديکال هاي آزاد(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تعيين فعاليت آنتي اکسيداني و ميزان فنول کل دوگونه جلبک دريايي خليج فارس Chaetomorpha sp و Colpomenia sinuosa در شرايط آزمايشگاهي (In vitro)بهينه سازي استخراج عصاره آنتي اکسيداني از جلبک دريايي خليج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مايکروويو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطحتجزيه عاملي برخي صفات موثر بر كيفيت پاستا در گندم هاي دورم بومي ايراناستخراج اتانولي و جزء گيري حلال-حلال ترکيبات ضد اکسيداني جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)اثرات افزودن جوانه گندم بر ويژگي هاي شيميايي، حسي، پخت و ميکروبي پاستا مقالات همایشی مرتبط: حذف جلبک های موجود در تصفیه خانه شهری از طریق فرآیند ازوناسیونبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد تکثیری گیاه Marrubium crassidensکاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری های پروبیوتیک در تولید پاستاتکنیک طراحی مدل اکولوژیکی رشد جلبکبررسی میزان مهار رادیکال آزاد DPPH در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی