4 SID.ir | تاثير استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ويژگي هاي ضد اکسيداني پاستا

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 
تاثير استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ويژگي هاي ضد اکسيداني پاستا
 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شيلات، دانشکده منابع طبيعي، دانشگاه گيلان، صومعه سرا، ايران
 
چکیده: 
جلبک هاي دريايي مانند ساير گياهان فتوستنز کننده در معرض نور و اکسيژن قرار دارند که اين امر مي تواند سبب ايجاد راديکال هاي آزاد و ساير عوامل اکسيد کننده گردد. عدم آسيب هاي اکسيداتيو در ساختار آن ها مي تواند نشان دهنده وجود ترکيبات ضداکسيداسيوني در آن ها باشد. هدف از اين مطالعه، بررسي اثر پودر جلبک سبز Ulva intestinalis بر خواص ضداکسيداسيوني پاستا مي باشد. پاستا با درصدهاي مختلف جلبک (5%، 10% و 15%) تهيه شد. آزمايش هاي برون تني ويژگي هاي ضداکسيداني، ميزان فنول کل و خنثي کنندگي راديکال هاي آزاد انجام شد. نتايج نشان داد که پاستاي داراي 15% پودر جلبکي حاوي بالاترين ميزان فنول کل، فعاليت ضد اکسيداني و خنثي کنندگي راديکال هاي آزاد را داشت (0/05>P). غني سازي باعث بهبود خواص ضد اکسيداني و پتانسيل دارويي پاستاي مورد مطالعه شد.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 25
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی