برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1396 , دوره  70 , شماره  3 ; از صفحه 309 تا صفحه 318 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ويژگي هاي ضد اکسيداني پاستا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا، ایران
 
چکیده: 
جلبک هاي دريايي مانند ساير گياهان فتوستنز کننده در معرض نور و اکسيژن قرار دارند که اين امر مي تواند سبب ايجاد راديکال هاي آزاد و ساير عوامل اکسيد کننده گردد. عدم آسيب هاي اکسيداتيو در ساختار آن ها مي تواند نشان دهنده وجود ترکيبات ضداکسيداسيوني در آن ها باشد. هدف از اين مطالعه، بررسي اثر پودر جلبک سبز Ulva intestinalis بر خواص ضداکسيداسيوني پاستا مي باشد. پاستا با درصدهاي مختلف جلبک (5%، 10% و 15%) تهيه شد. آزمايش هاي برون تني ويژگي هاي ضداکسيداني، ميزان فنول کل و خنثي کنندگي راديکال هاي آزاد انجام شد. نتايج نشان داد که پاستاي داراي 15% پودر جلبکي حاوي بالاترين ميزان فنول کل، فعاليت ضد اکسيداني و خنثي کنندگي راديکال هاي آزاد را داشت (0/05>P). غني سازي باعث بهبود خواص ضد اکسيداني و پتانسيل دارويي پاستاي مورد مطالعه شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی