5 SID.ir | سينتيک پخت ميکرو و نانوکامپوزيت هاي برپايه لاستيک استايرن بوتادين حاوي اکسيدروي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

سينتيک پخت ميکرو و نانوکامپوزيت هاي برپايه لاستيک استايرن بوتادين حاوي اکسيدروي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه گلستان، گرگان
 
چکیده: 
در مطالعه حاضر، اثر اندازه ذرات در مقياس ميکرو و نانو بر سينتيک واکنش پخت کامپوزيت لاستيک استايرن بوتادي ان(SBR)/ اکسيد روي (ZnO) با استفاده از روش کالريمتري روبشي تفاضلي(DSC) غير همدما در چهار نرخ حرارت دهي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج به دست آمده با هر دو ديدگاه "با استفاده از مدل" و "بدون مدل" مورد آناليز قرار گرفت و پارامترهاي سه گانه سينتيک پخت شامل انرژي فعالسازي، عامل پيش نمايي و توانهاي معادله واکنش پخت بدست آمد. نتايج حاصل از روش هاي اوزاوا، کيسينجر و بورچارت و دانيل اصلاح شده نشان داد که انرژي فعالسازي و عامل پيش نمايي واکنش پخت استايرن بوتادي ان رابر/ اکسيدروي در حضور نانو ذرات کاهش مي يابد. همچنين نتايج اين روشها کاهش بيشتر انرژي فعالسازي با افزايش درصد نانو اکسيد روي را نشان داد. علاوه بر اين نتايج حاصل از روش هم تبديل نيز کاهش انرژي فعالسازي درحضور نانو اکسيد روي را تاييد کرد. اين کاهش مي توانند مربوط به خاصيت فعال کنندگي اکسيد روي در حضور يک اسيد اشباع و ايجاد کمپلکس ناشي از حضور Zn++ و نقش کاتاليزوري اکسيدروي باشد که با کاهش اندازه ذرات اکسيد روي و افزايش سطح تماس کارائي آن بيشتر مي شود. هم چنين نتايج نشان داد که همه مدل هاي استفاده شده از تطابق خوبي با نتايج تجربي بدست آمده در منحني هاي تغييرات نرخ تبديل با دما برخوردارند و به خوبي مي توانند رفتار واکنش پخت را پيش بيني نمايند.
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 20
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی