مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله علوم باغباني ايران (علوم كشاوري ايران) اطلاعات شماره: پاييز 1395 , دوره 47 , شماره 3 ; از صفحه 469 تا صفحه 479 . عنوان مقاله: بررسي برخي ترکيب هاي ضداکسايشي و فعاليت ضداکسايشي کل در هشت رقم توت فرنگي (Fragaria x ananassa Duch. ) نویسندگان: جوادي تيمور*, رحمتي فريناز, قادري ناصر آدرس: * گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کردستان چکیده: توت فرنگي (Fragaria ananassa Duch. ) منبع خوبي از ترکيب هاي ضداکسايشي طبيعي است. در اين بررسي ميوه هاي هشت رقم توت فرنگي شامل کردستان، مرک، کاماروسا، پاروس، کويين اليزا، ونتانا، سلوا و پاجرو در مرحله ي رسيدگي برداشت شدند و براي تجزيه و تحليل محتواي فنل کل، آنتوسيانين کل، ويتامين ث، مواد جامد محلول (TSS) و فعاليت ضداکسايشي کل تجزيه و تحليل شدند. نتايج نشان داد که بالاترين ميزان TSS در رقم هاي کردستان، کاماروسا، مرک و ونتانا مشاهده شد. رقم هاي پاجرو، کويين اليزا و پاروس پايين ترين محتواي فنل کل را دارند. ميزان آنتوسيانين کل و ويتامين ث در رقم هاي کردستان، مرک و کاماروسا در بالاترين ميزان بود. از بين رقم هاي بررسي شده، رقم مرک بالاترين ميزان اسيديته ي قابل عيارسنجي (تيتراسيون) را داشت، درحالي که رقم کويين اليزا پايين ترين فعاليت ضداکسايشي کل را نشان داد. همبستگي مثبت بين محتواي فنل کل (41/0)، محتواي آنتوسيانين ها (42/0)، ويتامين ث (53/0) و اسيديته ي قابل تيتراسيون (53/0) با فعاليت ضداکسايشي کل وجود داشت. به طور کلي رقم هاي کردستان، مرک و کاماروسا منابع مهمي براي ترکيب هاي ضداکسايشي هستند. کلید واژه: آنتوسيانين کل(Q1)توت فرنگي(Q2)ضداکسايش ها(Q1)فنل کل(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: سنجش فعاليت ضداکسايشي و محتوي فنل کل در قسمت هاي مختلف دانه چهار ژنوتيپ آفتابگردان (.Helianthus annus L)سنجش ميزان محتوي فنول کل و فعاليت ضداکسايشي در قسمت هاي مختلف ميوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)تاثير محلول پاشي سيليکات کلسيم بر ميزان کلسيم، محتواي پاداکسنده کل و برخي ويژگي هاي کمي و کيفي ميوه دو رقم توت فرنگيتغييرات برخي ترکيبات بيوشيميايي ميوه انگور رقم ’رشه‘ در شيب و ارتفاع هاي مختلفتاثير پيش سرد کردن بر پايداري ميکروبي و برخي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي دو رقم توت فرنگي طي دوره انبارداري مقالات همایشی مرتبط: اثر تیمار پوتریسین بر عملکرد و ویژگیهای کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسااثر انواع بسته بندی بر کیفیت و مشخصه های انبارداری توت فرنگی رقم سلواتأثیر محلول پاشی اسید آبسیزیک و کلریدکلسطم بر برخی ویژگیهای توت فرنگی رقم کاماروسابهبود اندازه و رنگ میوه توت فرنگی رقم کاماروسا با محلول پاشی اسید آبسیزیک و کلرید کلسیماثر کاربرد پوتریسین بر برخی ویژگیهای فیزیک و شیمیایی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 48 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی