مشخصات مقاله عنوان نشریه: توليدات دامي (مجله كشاورزي پرديس ابوريحان) اطلاعات شماره: بهار و تابستان 1393 , دوره 16 , شماره 1 ; از صفحه 53 تا صفحه 62 . عنوان مقاله: تأثير اسانس مرزه خوزستاني در آب آشاميدني بر عملکرد و پتانسيل آنتي اکسيداتيو گوشت ران در جوجه هاي گوشتي نویسندگان: ابراهيمي نژاد شهناز, خسروي نيا حشمت اله*, عليرضايي مسعود آدرس: * گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ایران چکیده: اين آزمايش به منظور بررسي تأثير افزودن اسانس مرزه خوزستاني به آب آشاميدني بر اکسيداسيون ليپيدها، فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدان و ميزان کلسترول در گوشت خام ران جوجه گوشتي پس از شش ماه نگهداري در دماي بين 60-تا 80-درجه سلسيوس انجام شد. اسانس مرزه خوزستاني در پنج سطح صفر، 200، 300، 400 و 500 ميلي گرم در ليتر و امولسيفاير پلي سوربات-80 به ميزان 500 ميلي گرم در ليتر تا سن 42 روزگي به آب آشاميدني جوجه اضافه شد. افزودن اسانس مرزه به آب آشاميدني جوجه ميزان مواد واکنش دهنده با تيوباربيتوريک اسيد در گوشت ران را به طور معني داري کاهش داد.. کلید واژه: آنزيم هاي آنتي اکسيدان(Q2)اسانس مرزه(Q2)جوجه گوشتي(Q2)کلسترول(Q1)ليپيد(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: اثر منبع چربي جيره و اسانس مرزه خوزستاني بر عملکرد، اجزاي ليپيدي خون و پايداري اکسيداتيو گوشت درجوجه گوشتي تحت تنش گرمايياثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعيت آنتي اکسيداني در جوجه هاي گوشتي تحت تنش حرارتيبررسي تاثير ضدميکروبي اسانس گياه مرزه (.Satureja hortensis L) بر جدايه هاي E.coli روده جوجه هاي گوشتياثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد، خصوصيات لاشه و برخي از فراسنجه هاي ايمني و خوني جوجه هاي گوشتيتاثير اسانس مرزه خوزستاني بر pH پس از کشتار و پتانسيل آنتي اکسيداتيو عضله سينه مرغ گوشتي تحت تنش گرمايي مقالات همایشی مرتبط: بررسی اثر آللوپاتیک اسانس گیاه مرزه خوزستانی (.Satureja khuzestanica J) بر دو گونه علف هرز و یک گونه باغیتاثیر ارتفاع بر درصد اسانس گیاه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad) در منطقه شمال خوزستانبررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (.Satureja khuzistanica Jamzad) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستانبررسی اثر سمیت اسانس مرزه برای جوجه مرغتاثیر عصاره ی اتانولی گیاهان دارویی مرزه و آویشن با آنتی بیوتیک محرک رشد بر برخی فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 42 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی