5 SID.ir | تأثير اسانس مرزه خوزستاني در آب آشاميدني بر عملکرد و پتانسيل آنتي اکسيداتيو گوشت ران در جوجه هاي گوشتي

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تأثير اسانس مرزه خوزستاني در آب آشاميدني بر عملکرد و پتانسيل آنتي اکسيداتيو گوشت ران در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامي، دانشکده کشاورزي، دانشگاه لرستان، خرم آباد، ايران
 
چکیده: 
اين آزمايش به منظور بررسي تأثير افزودن اسانس مرزه خوزستاني به آب آشاميدني بر اکسيداسيون ليپيدها، فعاليت آنزيم هاي آنتي اکسيدان و ميزان کلسترول در گوشت خام ران جوجه گوشتي پس از شش ماه نگهداري در دماي بين 60-تا 80-درجه سلسيوس انجام شد. اسانس مرزه خوزستاني در پنج سطح صفر، 200، 300، 400 و 500 ميلي گرم در ليتر و امولسيفاير پلي سوربات-80 به ميزان 500 ميلي گرم در ليتر تا سن 42 روزگي به آب آشاميدني جوجه اضافه شد. افزودن اسانس مرزه به آب آشاميدني جوجه ميزان مواد واکنش دهنده با تيوباربيتوريک اسيد در گوشت ران را به طور معني داري کاهش داد..
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 17
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی