مشخصات مقاله عنوان نشریه: توليدات دامي (مجله كشاورزي پرديس ابوريحان) اطلاعات شماره: پاييز و زمستان 1393 , دوره 16 , شماره 2 ; از صفحه 137 تا صفحه 145 . عنوان مقاله: بررسي عملکرد، صفات لاشه و شاخص هاي اقتصادي آميخته هاي نژاد زل نویسندگان: غلامي حسين*, کيانزاد محمدرضا آدرس: * بخش تحقیقات تغذیه و فیزیولوژی دام و طیور، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج چکیده: براي انجام پژوهش حاضر، از تعداد 200 راس ميش نژاد زل دو تا چهارساله، به صورت پرورش خالص زل و تلاقي استفاده شد. 30 راس بره نر و 30 راس بره ماده (خالص و آميخته) حاصل از ميش ها، در گروه هاي مجزا براي سه دوره 75، 100، و 125 روزه پروار شدند. در انتهاي هر دوره پروار، 10 راس بره از هر جنس ذبح و لاشه آنها تفکيک شد. تفاوتي بين بره هاي خالص زل و تلاقي شال×زل و همچنين بين بره هاي نر و ماده، از نظر بازده لاشه، درصد گوشت لخم، و درصد استخوان در دوره هاي متفاوت پروار، مشاهده نشد. در هر سه دوره پروار، درصد چربي لاشه در بره هاي نر زل و ماده شال×زل کمتر از ساير گروه ها بود (P<0. 05). وزن شيرگيري بره هاي آميخته و وزن آنها در انتهاي دوره پروار به ترتيب 22 و 26 درصد بيشتر از بره هاي خالص زل بود (P<0. 05). در شرايط پرورش صنعتي اين آزمايش، با تيمار بره هاي زل خالص، 5382 کيلوگرم و در تيمار بره هاي آميخته (شال×زل) 6774 کيلوگرم وزن زنده توليد شد. نتايج حاصل از اين تحقيق نشان داد که پرورش بره هاي نژاد خالص زل و يا آميخته هاي آن در شرايط صنعتي (متمرکز) اقتصادي و به سود دامدار خواهد بود. کلید واژه: پرورش خالص(Q2)توليد گوشت(Q2)دورگ گيري(Q2)گوسفند زل(Q2)گوسفند شال(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي صفات رشد و لاشه بره هاي حاصل از آميزش قوچ زل با آميخته هاي زندي با زلبررسي صفات رشد و لاشه بره هاي حاصل از تلاقي نژاد زندي با زل اثر سه جيره غذايي با غلظت انرژي مختلف روي توان پروار بندي بره هاي گروه ژنتيكي آتاباي و زلبررسي اثر سن و جنس بره هاي زل مازندران بر توان پرواري و خصوصيات لاشهاثر سه جيره غذايي با غلظت انرژي مختلف روي توان پروار بندي بره هاي گروه ژنتيكي آتاباي و زل مقالات همایشی مرتبط: بررسی تاثیر استفاده از کنجاله کانولای میکرونیزه شده با دو سطح از اندازه ی ذرات بر مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری و افزایش وزن بره های پرواری زلاثر استفاده از پروبیوتیک در جیره بره هابررسی اثر پروار در مرتع بر عملکرد گوسفندان نر توده بهمئیبررسی چند شکلی ژن کاندیدا برای دوقلو زایی (GDF9) در جمعیت گوسفند زل مازندران با استفاده از تکنیک PCR-RFLPبررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد آتابای ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی