مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير پوشش خوراکي کيتوزان و عصاره دارچين بر خواص کيفي و بافتي کيک روغني صبحانه در طول نگهداري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورز ی، ارومیه، ایران
 
چکیده: 
در اين پژوهش، تأثير پوشش خوراکي کيتوزان (صفر، 0. 5 و 1 درصد) همراه با عصاره دارچين (صفر، 2 و 4 درصد) بر رطوبت و خصوصيات بافتي، حسي و ميکروبي کيک صبحانه روغني در دوره 21 روز نگهداري در دماي محيط بررسي شده است. نتايج بررسي ها نشان داد که در دوره نگهداري، رطوبت نمونه شاهد 42. 7 درصد کاهش، اما رشد قارچ ها 3. 9 سيکل لگاريتمي افزايش پيدا کرده است. در اثر استفاده از پوشش کيتوزان در سطوح 0. 5 و 1 درصد، مقدار رطوبت به ترتيب 19. 5 و 25. 4 درصد و فنريت نيز به ترتيب 1. 5 و 0. 4 درصد افزايش يافته در حالي که سفتي بافت 63 و 49 درصد و تعداد قارچ ها 1. 5 و 1. 7 سيکل لگاريتمي کاهش پيدا کرده است (0. 05
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 50
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی