برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تأثير کيتوسان و اسيد ساليسيليک بر رشد قارچ بوتريتيس و کيفيت ميوه-هاي انگور ريش باباي قرمز (Vitis vinifera L. )

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 
استفاده از پوشش هاي خوراکي يکي از مهمترين روش هاي سالم در نگهداري ميوه ها مي باشد. اين تحقيق به منظور بررسي تغييرات در ويژگي هاي کمي و کيفي و رشد قارچ بوتريتيس در نتيجه تيمار با اسيد ساليسيليک و کيتوسان در طي انبارداري انگور رقم ريش باباي قرمز انجام گرفت. خوشه هاي انگور با اسيد ساليسيليک در سه غلظت (صفر، 1 و 2 ميلي مولار) و با کيتوسان در سه غلظت (صفر، 5/0 و 1 درصد( تيمار شده و در سردخانه با دماي 5/0± ٠ درجه سانتي گراد به مدت 4 ماه نگهداري شدند. صفات کيفي اندازه گيري شده در طي انبارداري شامل ميزان مواد جامد محلول، اسيدهاي قابل تيتراسيون، اسيد اسکوربيک، ميزان آلودگي قارچ بوتريتيس، قهوه اي شدن ساقه، قهوه اي شدن حبه، ميزان ريزش حبه و عطر و طعم بودند. در پايان انبارداري بيشترين ميزان مواد جامد قابل حل و اسيدهاي قابل تيتراسيون در تيمار ترکيبي کيتوسان 1 درصد همراه با اسيد ساليسيليک 2 ميلي مولار نشان داد. کمترين آلودگي به قارچ بوتريتيس، قهوه اي شدن حبه و ريزش حبه و نيز بيشترين عطر و طعم در تيمار کيتوسان 1 درصد مشاهده شد. بيشترين ميزان اسيد اسکوربيک مربوط به تيمار اسيد ساليسيليک 2 ميلي مولار و کمترين ميزان قهوه اي شدن چوب ساقه نيز مربوط به تيمار ترکيبي اسيد ساليسيليک 1 ميلي مولار همراه با کيتوسان 1 درصد بود. بر اساس نتايج بدست آمده کيتوسان در غلظت 1 درصد در حفظ کيفيت و نيز حفظ خصوصيات خوراکي ميوه هاي انگور رقم ريش باباي قرمز نتايج مطلوبي داشته است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حاجی تقی لو، ر.، و جلیلی مرندی، ر.، و اصغری، م.، و همتی، س. (1396). تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L. ). پژوهش های میوه کاری, 2(1 ), 15-30. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=467159



Vancouver : کپی

حاجی تقی لو رامین، جلیلی مرندی رسول، اصغری محمدرضا، همتی سیاوش. تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L. ). پژوهش های میوه کاری. 1396 [cited 2022January23];2(1 ):15-30. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=467159



IEEE : کپی

حاجی تقی لو، ر.، جلیلی مرندی، ر.، اصغری، م.، همتی، س.، 1396. تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L. ). پژوهش های میوه کاری, [online] 2(1 ), pp.15-30. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=467159.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 93 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی