برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  8 , شماره  21 ; از صفحه 22 تا صفحه 25 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي آلودگي باكتريايي در پودر ماهي استان گيلان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
پودر ماهي از با ارزشترين و پر مصرفترين مواد اوليه خوراكي با منشأ حيواني در تغذيه دام و طيور و ماهيان به شمار ميرود اين فرآورده به علت داشتن پروتئين، اسيدهاي آمينه متعادل، مقادير كافي انرژي و مواد معدني و ويتامينهاي A،D،E و گروه B به خصوص B__12 غالباً جزو تسريع كننده هاي رشد ميباشد و همچنين از عوامل پروتئيني مناسب حيواني (F،P،A) محسوب ميگردد از اين رو داراي ارزش و اهميت زيادي در حيوانات ميباشد. بسياري از ميكروارگانيسمها از جمله باكتريها نقش به سزايي در فساد و آلودگي و كاهش كيفيت پودر ماهي دارند از جمله باكتريهاي ايزوله شده ميتوان از اشرشياكلي، پروتئوس، سالمونلا، شيگلا، كلبسيلا، آنتروباكتر، يرسينيا آنتروكوليتيكا، هافنياآلودئي، ادواردسيلا، كلستريديوم، استافيلوكوك، استرپتوكوك، سودوموناس، آئروموناس هيدروفيلا نام برد. با استفاده از تست آنتي بيوگرام حساسيت باكتريهاي فوق را مورد آزمايش قرار داديم كه بيشترين حساسيت آنتي بيوتيكي به سولفومتاكسازول تري متوپريم و بيشترين ميزان مقاومت به پني سيلين مربوط بوده است.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 117
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی