5 SID.ir | تاثير گوگرد عنصري و باکتري تيوباسيلوس بر برخي از ويژگي هاي شيميايي خاک و جذب عناصر غذايي توسط گياه ذرت (Zea mays L. )

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 
تاثير گوگرد عنصري و باکتري تيوباسيلوس بر برخي از ويژگي هاي شيميايي خاک و جذب عناصر غذايي توسط گياه ذرت (Zea mays L. )
 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزي، دانشگاه تربيت مدرس / بخش تحقيقات خاک و آب، مرکز تحقيقات و آموزش کشاورزي و منابع طبيعي استان کرمانشاه، سازمان تحقيقات آموزش و ترويج کشاورزي ، ايران
 
چکیده: 
به منظور بررسي تاثير گوگرد عنصري بر برخي از خصوصيات شيميايي خاک و جذب عناصر غذايي در ذرت، آزمايشي شامل چهار تيمار مصرف گوگرد عنصري (500، 250، 0 و1000 کيلوگرم در هکتار) همراه با باکتري تيوباسيلوس، در سه تکرار و در قالب طرح بلوک هاي کامل تصادفي، در چهار مزرعه با گوگرد قابل جذب متفاوت ( 7، 13، 18و 27 ميلي گرم در کيلوگرم خاک)، در مناطق مختلف استان کرمانشاه (چغا نرگس، ايستگاه ماهيدشت، نجف آباد و قمشه) و در فصل زراعي 95-1394، اجرا شد. . نتايج نشان داد که در تمام خاک هاي مورد آزمايش، گوگرد عنصري تأثير معني داري بر کاهش pH خاک، افزايش هدايت الکتريکي، فسفر، گوگرد، آهن و روي قابل استفاده خاک در مرحله 7-6 برگي، قبل از ظهورگل هاي نر و پس از برداشت ذرت در مقايسه با تيمار شاهد در چغا نرگس، ايستگاه تحقيقاتي ماهيدشت اختلاف معني داري (P
 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 28
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی