4 SID.ir | بررسي وجود E.coli O157:H7 در مواد غذايي ارسالي به آزمايشگاه ميكروب شناسي مواد غذايي مركز تحقيقات و آموزشي علوم آزمايشگاهي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي وجود E.coli O157:H7 در مواد غذايي ارسالي به آزمايشگاه ميكروب شناسي مواد غذايي مركز تحقيقات و آموزشي علوم آزمايشگاهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
اشريشياكلي سروتاپ O157:H7 در حال حاضر يكي از علل مهم اسهال خوني و علت اصلي سندرم اورمي هموليتيك (HUS)، به ويژه نزد كودكان است. طيف بيماري در انسان شامل اسهال بدون خون، كوليت توأم با خونريزي، سندرم اورمي هموليتيك haemolytic uremic syndrome =HUS و پورپورا ترومبوتيك به همراه كاهش پلاكت Thrombtic thrombocytopenic purpura=TTP ميباشد. با توجه به اينكه در پژوهشهاي انجام شده در ايالات متحده، كانادا و كشورهاي اروپايي راه انتقال در اكثر موارد مصرف غذايي نيم پخته با منشاء گاوي و همچنين سبزيجات، شربت سيب، آب غيركلرينه و سس مايونز، گزارش گرديده است، اين پژوهش در اين راستا انجام گرفته كه موجود اين باكتري را در مواد غذايي مورد مصرف در كشورمان بررسي نمايد. در پژوهش انجام شده در آزمايشگاه ميكروب شناسي مواد غذايي مركز تحقيقاتي و آموزشي علوم آزمايشگاهي 2000 نمونه از مواد غذايي در طي مدت يكسال مورد بررسي قرار گرفت كه از اين تعداد 300 مورد E.coli به دست آمده از نظر وجود سروتاپ O157:H7 مورد آزمايش قرار گرفتند. اين مطالعه نشان داد كه يك مورد از انواع سوربيتول منفي E.coli جدا شده از سبزي، با آنتي سرمهاي O157:H7 با روش آگلوتيناسيون در لوله واكنش مثبت نشان داد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 224
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی