برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1382 , دوره  8 , شماره  21 ; از صفحه 5 تا صفحه 8 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي وجود E.coli O157:H7 در مواد غذايي ارسالي به آزمايشگاه ميكروب شناسي مواد غذايي مركز تحقيقات و آموزشي علوم آزمايشگاهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
اشريشياكلي سروتاپ O157:H7 در حال حاضر يكي از علل مهم اسهال خوني و علت اصلي سندرم اورمي هموليتيك (HUS)، به ويژه نزد كودكان است. طيف بيماري در انسان شامل اسهال بدون خون، كوليت توأم با خونريزي، سندرم اورمي هموليتيك haemolytic uremic syndrome =HUS و پورپورا ترومبوتيك به همراه كاهش پلاكت Thrombtic thrombocytopenic purpura=TTP ميباشد. با توجه به اينكه در پژوهشهاي انجام شده در ايالات متحده، كانادا و كشورهاي اروپايي راه انتقال در اكثر موارد مصرف غذايي نيم پخته با منشاء گاوي و همچنين سبزيجات، شربت سيب، آب غيركلرينه و سس مايونز، گزارش گرديده است، اين پژوهش در اين راستا انجام گرفته كه موجود اين باكتري را در مواد غذايي مورد مصرف در كشورمان بررسي نمايد. در پژوهش انجام شده در آزمايشگاه ميكروب شناسي مواد غذايي مركز تحقيقاتي و آموزشي علوم آزمايشگاهي 2000 نمونه از مواد غذايي در طي مدت يكسال مورد بررسي قرار گرفت كه از اين تعداد 300 مورد E.coli به دست آمده از نظر وجود سروتاپ O157:H7 مورد آزمايش قرار گرفتند. اين مطالعه نشان داد كه يك مورد از انواع سوربيتول منفي E.coli جدا شده از سبزي، با آنتي سرمهاي O157:H7 با روش آگلوتيناسيون در لوله واكنش مثبت نشان داد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سالک مقدم، ع.، و فروهش تهرانی، ه.، و داوودیانی منشادی، پ. (1382). بررسی وجود E.coli O157:H7 در مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی مرکز تحقیقات و آموزشی علوم آزمایشگاهی. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE), 8(21), 5-8. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4664



Vancouver : کپی

سالک مقدم علیرضا، فروهش تهرانی هما، داوودیانی منشادی پروین دخت. بررسی وجود E.coli O157:H7 در مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی مرکز تحقیقات و آموزشی علوم آزمایشگاهی. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE). 1382 [cited 2021June22];8(21):5-8. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4664



IEEE : کپی

سالک مقدم، ع.، فروهش تهرانی، ه.، داوودیانی منشادی، پ.، 1382. بررسی وجود E.coli O157:H7 در مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی مرکز تحقیقات و آموزشی علوم آزمایشگاهی. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE), [online] 8(21), pp.5-8. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4664.



 

 
بازدید یکساله 324 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی