3 SID.ir | اثر اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss) بر روي احتمال رشد استافيلوكوك طلايي در محيط آبگوشت قلب و مغز
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

اثر اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss) بر روي احتمال رشد استافيلوكوك طلايي در محيط آبگوشت قلب و مغز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر غربی، شماره 97، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی - دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه روانپزشکی، مرکز تحقیقات روانپزشکی
 
چکیده: 
توجه و علاقه فزاينده به جايگزيني نگهدارنده هاي شيميايي (ضدميكروبي و ضداكسيداسيون) با انواع طبيعي،‌ موجب مطالعات زيادي در مورد منابع گياهي و جستجوي انواع عصاره ها و اسانسهاي گياهي شده است. تا بتوان جايگزيني مناسب و طبيعي براي نگهدارنده هاي شيميايي پيدا نمود. در اين مطالعه، لگاريتم درصد احتمال رشد استافيلوكوك طلايي در محيط آبگوشت قلب و مغز متأثر از غلظت هاي مختلف (صفر، 0.03 و 0.06 درصد) اسانس آويشن شيرازي در طي 22 روز نگهداري در سه درجه حرارت (15، 25 و 35 درجه سانتي گراد) مورد بررسي قرار گرفت. لگاريتم درصد احتمال رشد استافيلوكوك طلايي به طور معني داري (P<0.05) آناليز واريانس) تحت تأثير غلظت هاي مختلف اسانس قرار گرفت. به طوري كه در غلظت صفر درصد اسانس در درجات حرارت 15، 25 و 35 درجه سانتي گراد به ترتيب 1.55، 1.24 و 0.98 بود. در حالي كه در غلظت 0.03 درصد به ترتيب4.21-، 0.24 و 0.45- و در غلظت 0.06 درصد به ترتيب 4.45-، 0.45 و 0.45- بود. بر طبق نتايج به دست آمده، لگاريتم درصد احتمال رشد استافيلوكوك طلايي با افزايش غلظت اسانس كاهش پيدا كرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 144
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی