برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1383 , دوره  3 , شماره  10 ; از صفحه 53 تا صفحه 60 .
 
عنوان مقاله: 

اثر اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss) بر روي احتمال رشد استافيلوكوك طلايي در محيط آبگوشت قلب و مغز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر غربی، شماره 97، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی - دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه روانپزشکی، مرکز تحقیقات روانپزشکی
 
چکیده: 
توجه و علاقه فزاينده به جايگزيني نگهدارنده هاي شيميايي (ضدميكروبي و ضداكسيداسيون) با انواع طبيعي،‌ موجب مطالعات زيادي در مورد منابع گياهي و جستجوي انواع عصاره ها و اسانسهاي گياهي شده است. تا بتوان جايگزيني مناسب و طبيعي براي نگهدارنده هاي شيميايي پيدا نمود. در اين مطالعه، لگاريتم درصد احتمال رشد استافيلوكوك طلايي در محيط آبگوشت قلب و مغز متأثر از غلظت هاي مختلف (صفر، 0.03 و 0.06 درصد) اسانس آويشن شيرازي در طي 22 روز نگهداري در سه درجه حرارت (15، 25 و 35 درجه سانتي گراد) مورد بررسي قرار گرفت. لگاريتم درصد احتمال رشد استافيلوكوك طلايي به طور معني داري (P<0.05) آناليز واريانس) تحت تأثير غلظت هاي مختلف اسانس قرار گرفت. به طوري كه در غلظت صفر درصد اسانس در درجات حرارت 15، 25 و 35 درجه سانتي گراد به ترتيب 1.55، 1.24 و 0.98 بود. در حالي كه در غلظت 0.03 درصد به ترتيب4.21-، 0.24 و 0.45- و در غلظت 0.06 درصد به ترتيب 4.45-، 0.45 و 0.45- بود. بر طبق نتايج به دست آمده، لگاريتم درصد احتمال رشد استافيلوكوك طلايي با افزايش غلظت اسانس كاهش پيدا كرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

آخوندزاده بستی، ا.، و رضویلر، و.، و میثاقی، ع.، و رادمهر، ب.، و عباسی فر، ر.، و یزدانی، د.، و آخوندزاده، ش. (1383). اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) بر روی احتمال رشد استافیلوکوک طلایی در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی, 3(10), 53-60. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4496



Vancouver : کپی

آخوندزاده بستی افشین، رضویلر ودود، میثاقی علی، رادمهر بهراد، عباسی فر رضا، یزدانی داراب، آخوندزاده شاهین. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) بر روی احتمال رشد استافیلوکوک طلایی در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی. 1383 [cited 2021June15];3(10):53-60. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4496



IEEE : کپی

آخوندزاده بستی، ا.، رضویلر، و.، میثاقی، ع.، رادمهر، ب.، عباسی فر، ر.، یزدانی، د.، آخوندزاده، ش.، 1383. اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) بر روی احتمال رشد استافیلوکوک طلایی در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی, [online] 3(10), pp.53-60. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4496.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی