4 SID.ir | بررسي اثر عصاره كلروفرمي سير (.Allium Sativum L) بر مورفولوژي و فيزيولوژي بروسلا
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر عصاره كلروفرمي سير (.Allium Sativum L) بر مورفولوژي و فيزيولوژي بروسلا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم پزشکی، گروه باکتری شناسی
 
چکیده: 
بروسلا تحت تاثير عواملي مانند پني سيلين، گليسين و برخي از هورمونها مي تواند به ال - فرم تبديل شود. اشكال ال باكتري ممكن است درطول بيماري و يا بروسلوز نهفته ايجاد شوند و در عودهاي مجدد بيماري و انتقال آن دخيل باشند. سير (Allium Sativum L.) گياهي دارويي است كه آليسين مهمترين ماده ضدميكروبي آن ميباشد. در اين بررسي پس از استخراج عصاره كلروفرمي سير و تعيين ميزان كمي آليسين، حداقل غلظت بازدارنده از رشد (MIC) و باكتري كشي (MBC) بر روي بروسلا ملي تنسيس Revl و بروسلا آبورتوس S19 تعيين شد. اثر عصاره بر مورفولوژي بروسلا در غلظت هاي كمتر از بازدارنده اثر زمان و دما در تأثير غلظت هاي مختلف عصاره بر روي بروسلا و اثر ضدميكروبي عصاره در حضور سوكروز بر روي باكتري مورد مطالعه قرار گرفت و نشان داد كه اثر ضدميكروبي آليسين بر روي بروسلا تحت تأثير دما قرار نمي گيرد و اثر كشندگي خود را در همان دو ساعت اول بر روي باكتري نشان ميدهد. همچنين اشكال ال باكتري در غلظت هاي كمتر از بازدارنده عصاره جدا نشدند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 131
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی