4 SID.ir | بررسي اثر زانتان و كارگينان برخواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر زانتان و كارگينان برخواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت كم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در اين پژوهش سعي گرديد كه خواص عملكردي پروتئين سويا توسط دو صمغ زانتان و كارگينان بهبود يابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0 درصد و كارگينان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد و صفتهاي حجم سرم حجم رسوب و ضريب حلاليت نيتروژن مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج آماري نشان داد كه نمونه هاي داراي 13/0 درصد زانتان و 07/0 درصد كارگينان، 13/0 درصد زانتان و 09/0 درصد كارگينان و 09/0 درصد زانتان و 09/0 درصد كارگينان داراي كمترين حجم سرم و رسوب و بالاترين ميزان حلاليت بودند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 186
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی