برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر زانتان و كارگينان برخواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت كم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در اين پژوهش سعي گرديد كه خواص عملكردي پروتئين سويا توسط دو صمغ زانتان و كارگينان بهبود يابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0 درصد و كارگينان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد و صفتهاي حجم سرم حجم رسوب و ضريب حلاليت نيتروژن مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج آماري نشان داد كه نمونه هاي داراي 13/0 درصد زانتان و 07/0 درصد كارگينان، 13/0 درصد زانتان و 09/0 درصد كارگينان و 09/0 درصد زانتان و 09/0 درصد كارگينان داراي كمترين حجم سرم و رسوب و بالاترين ميزان حلاليت بودند.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جهانیان، ل.، و مرتضوی، ع.، و حمیدی اصفهانی، ز.، و برکتین، م. (1382). بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع کشاورزی, 17(2), 0-0. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4320



Vancouver : کپی

جهانیان لیدا، مرتضوی علی، حمیدی اصفهانی زهره، برکتین محسن. بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع کشاورزی. 1382 [cited 2021May17];17(2):0-0. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4320



IEEE : کپی

جهانیان، ل.، مرتضوی، ع.، حمیدی اصفهانی، ز.، برکتین، م.، 1382. بررسی اثر زانتان و کارگینان برخواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا. علوم و صنایع کشاورزی, [online] 17(2), pp.0-0. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=4320.



 

 
بازدید یکساله 63 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی