3 SID.ir | تحليل اقتصادي توليد و جيره غذايي جوجه هاي گوشتي: مطالعه موردي در استان فارس

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

تحليل اقتصادي توليد و جيره غذايي جوجه هاي گوشتي: مطالعه موردي در استان فارس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه شیراز
 
چکیده: 
اهداف اصلي مطالعه جاري عبارت از تخمين تابع توليد واحدهاي پرورش جوجه هاي گوشتي شهرستانهاي مختلف استان فارس، تعيين سطح بهينه كاربرد نهاده ها، تخمين كارايي فني واحدهاي مورد مطالعه و همچنين تعيين جيره هاي بهينه و نسبتا بهينه واحدهاي نمونه توليد جوجه هاي گوشتي بود. داده هاي مورد نياز از طريق مصاحبه حضوري و با تكميل پرسش‌نامه در پاييز و زمستان 1377 از 192 نفر از مرغداران شهرستانهاي شيراز، جهرم و مرودشت جمع آوري گرديد. از تابع متعالي و روش مرزي تصادفي براي برآورد توابع توليد و كارايي فني واحدهاي مورد مطالعه استفاده شد. اضافه بر آن، با استفاده از روش الگوسازي ايجاد گزينه ها جيره غذايي مناسب واحدهاي نمونه توليد جوجه هاي گوشتي مناطق مورد مطالعه تعيين و مورد بررسي قرار گرفت. تعيين جيره غذايي و مطالعه كارايي فني واحدهاي پرورش جوجه هاي گوشتي شهرستانهاي مرودشت و جهرم نمايانگر امكان كاهش هزينه جيره غذايي و همچنين افزايش كارايي فني آن‌ها بود.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 136
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی