5 SID.ir | مطالعه رفتار ويسكوالاستيك آميخته هاي قير - پلي اتيلن

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

مطالعه رفتار ويسكوالاستيك آميخته هاي قير - پلي اتيلن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، پژوهشکده فرایند
 
چکیده: 

رفتار ويسكوالاستيك قير و آميخته هاي قير و پلي اتيلن بازيافتي در محدوده وسيعي از فركانس مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس مشاهدات ميكروسكوپي ذرات پلي اتيلن در قير معلق اند و توزيع شعاع ذرات در قير  mm 25-5 است. افزون بر اين مشاهده شد ذرات در قير كاملا متورم هستند. اين شكل شناسي به برهم كنشهاي فيزيكي (تشكيل تجمع، جاذبه هاي دو قطبي - دو قطبي و غيره) نسبت داده مي شود. مخلوط پلي اتيلن در قير به شكل دو فازي ظاهر مي شود. بر اساس مطالعات انجام شده روي نمونه هاي قير اصلاح شده با پلي اتيلن بازيافتي، ريز ساختار اين مواد به شكل كامپوزيتي دو فازي است كه در آن ذرات پليمر در ماتريس قير پخش شده اند. همچنين مشاهده شد كه با افزودن تنها يك درصد پلي اتيلن رفتار ويسكوالاستيك قير بشدت تغيير مي كند. از آنجا كه تغييرات شيميايي قير در اثر اختلاط و افزودن پليمر بايد از يكديگر متمايز باشند، از اين رو براي در نظر گرفتن تغيير خواص قير در اثر فرايند اختلاط از قير شاهد استفاده شد. براي مطالعات ويسكوالاستيك، ابتدا مدول مختلط در محدوده وسيعي از فركانس اندازه گيري و منحني آن رسم شد. سپس، براي مطالعات ويسكوالاستيك، ابتدا مدول مختلط در محدوده وسيعي از فركانس اندازه گيري و منحني آن رسم شد. سپس، براي شبيه سازي نتايج تجربي، نقاط اين منحني در معادله هاي درجه چهارم برازش شد. از اين معادله ها براي بدست آوردن شكل پيوسته داده هاي تجربي استفاده شد. مدل مكانيكي سه فازي (فازهاي پراكنده، پيوسته و بين فازي) كريستنسن و لو براي ارزيابي رفتار ويسكوالاستيك آميخته هاي قير و پلي اتيلن بازيافتي مورد استفاده قرار گرفت. بر اساس نتايج شبيه سازي و آزمايشهاي تجربي، خواص مكانيكي كامپوزيت حاصل نه تنها تابع مقدارنسبي و توزيع فاز پركننده است. بلكه تا حد زيادي به تغيير خواص قير طي فرآيند آميختن نيز بستگي دارد. با استفاده از اين مدل مي توان خواص قيرهاي پليمري را در محدوده وسيعي از فركانس بطور قابل قبول و كاربردي پيش بيني كرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 325
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی