مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله علمي شيلات ايران (فارسي) اطلاعات شماره: پاييز 1382 , دوره 12 , شماره 3 ; از صفحه 97 تا صفحه 108 . عنوان مقاله: مقايسه كيفيت چربي كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداري موقت سرد نویسندگان: رضايي مسعود*, معيني سهراب, صفري محمد, غفاري فرحناز, سحري محمدعلي آدرس: * دانشکده علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور چکیده: كيلكاي آنچوي فراوانترين ميزان صيد را در بين شگ ماهيان درياي مازندران دارد. كيفيت پايين بسياري از فرآورده هاي ماهي مربوط به كيفيت مواد خام ميباشد و كيفيت مواد خام ارتباط نزديكي با آسيب چربي آن دارد. در اين تحقيق كيلكاي آنچوي از محل صيد روي عرشه به دو روش حمل و نگهداري با مخازن آب خنك شده دريا (Chilled Sea Water=CSW) به نسبت هاي 60، 25 و 15 درصد به ترتيب از ماهي، يخ و آب دريا كه دماي مخلوط 2- درجه سانتيگراد بوده و به وسيله جعبه حاوي پودر يخ كه نسبت ماهي به يخ 1:2 بود به محل فرآوري حمل گرديد و خصوصيات كيفي آن از جمله ميزان رطوبت، چربي كل، فسفوليپيد، چربي خنثي، تركيبات اسيدهاي چرب، عدد پراكسيد، اسيدهاي چرب آزاد، آهن هم، تيوباربيتوريك اسيد، فلورسانس فاز آلي عصاره كلروفرمي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصل، كيفيت برتر چربي ماهي را در روش CSW نشان داد. کلید واژه: كيلكاي آنچوي(Q3)clupeonella engrauliformis(Q4)كيفيت چربي(Q4)حمل و نگهداري(Q4)درياي مازندان كيلكاي آنچوي(Q4)clupeonella engrauliformis(Q4)كيفيت چربي(Q4)حمل و نگهداري(Q4)درياي مازندان.(Q4) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: تاثير پروتئين هاي محلول در آب بر طعم گوشت كيلكابررسي تلخ شدن گوشت ماهي كيلكا مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي پارامترهاي رشد در جمعيت كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) در جنوب درياي خزربررسي برخي ويژگي هاي زيستي كيلكاي آنچوي در منطقه انزليتركيب صيد و روند صيد كيلكا در بخش ايراني درياي خزرارزيابي كيفي چربي ماهي كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) طي نگه داري انجماد در دماهاي مختلفبررسي برخي خصوصيات كيفي چربي كيلكاي آنچوي (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداري به حالت انجماد مقالات همایشی مرتبط: مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیتواسترولبررسی تغییرات درصد چربی و توده بدون چربی زنان یائسه با انجام 61 هفته تمرینات پیلاتسابعاد و ملاک های کیفیت و روش های ارزیابی کیفیت آمارهای رسمیبررسی کیفیت خدمات و عوامل موثر بر رضایت مشتریان بیمه های زندگی انفرادی یک شرکت بیمه به روش سروکوالتاثیر عصاره های گیاهی مختلف بر سطح چربی خون: یک مطالعه مروری ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 203 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی