APA :
کپیشاملوفر، م.، و غیاثوند، ز.، و کمالی، م.، و بای، ف. (1396). پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی گراد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 87-106. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301250
Vancouver :
کپی شاملوفر مهشید، غیاثوند زهرا، کمالی مازیار، بای فاطمه. پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی گراد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان. 1396 [cited 2022May28];5(1):87-106. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301250
IEEE :
کپی شاملوفر، م.، غیاثوند، ز.، کمالی، م.، بای، ف.، 1396. پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی گراد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, [online] 5(1), pp.87-106. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301250.