APA :
کپیزارع حقیقی، ا.، و قلیچی، ا.، و جرجانی، س. (1395). اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(4), 69-88. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301242
Vancouver :
کپی زارع حقیقی ایمان، قلیچی افشین، جرجانی سارا. اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان. 1395 [cited 2022May21];4(4):69-88. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301242
IEEE :
کپی زارع حقیقی، ا.، قلیچی، ا.، جرجانی، س.، 1395. اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, [online] 4(4), pp.69-88. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301242.