برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  46 , شماره  3 ; از صفحه 315 تا صفحه 325 .
 
عنوان مقاله: 

جداسازي باکتري هاي توليدکننده آنزيم ليپاز از زيتون و بررسي اثر پارامترهاي گوناگون بر توليد آنزيم در تخمير حالت جامد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

باکتري باسيلوس هوازي، مزوفيل، و ليپوليتيک (فعاليت آنزيمي (40U/ml از نمونه عصاره زيتون جداسازي شد. سويه جداسازي شده براساس مشخصات مورفولوژيکي و شيميايي و ازطريق روش ملکولي توالي يابي ژن 16 S rRNA شناسايي شد. تاثير سوبستراي جامد (هسته انار آسياب شده، هسته انگور آسياب شده، و دانه گشنيز آسياب شده به عنوان سوبستراي جامد استفاده شدند)، اندازه ذرات سوبسترا، محتواي رطوبت، و سرعت چرخش به عنوان فاکتورهاي تاثيرگذار بر تخمير حالت جامد بررسي شد. فعاليت آنزيمي بهينه 120U/ml از محيط کشتي حاوي(w/w)  3 درصد عصاره دانه گشنيز آسياب شده، 10g/l1 عصاره مخمر، 25g/l روغن زيتون، محتوي رطوبت 70 درصد، و سرعت چرخش 170rpm بعد از 24 ساعت گرمخانه گذاري به دست آمد که فعاليت آنزيمي در مقايسه با حالت قبل از بهينه سازي 3.07 برابر افزايش يافت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 97
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی