برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1394 , دوره  46 , شماره  4 ; از صفحه 415 تا صفحه 423 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي مدل ماکسول عمومي به منظور بررسي رفتار تنش آسايي گوشت مرغ تحت رژيم هاي غذايي گوناگون

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
 
چکیده: 

بررسي واکنش يک ماده غذايي با اعمال نيروهايي همانند بريدن، جويدن، فشردن، و کشيدن درحقيقت ارزيابي بافت آن ماده است و به خصوصيات رئولوژيکي آن بستگي دارد. در اين مطالعه، رفتار تنش آسايي قسمت هاي گوناگون گوشت مرغ با رژيم هاي غذايي گوناگون براساس مدل ماکسول عمومي بررسي شد. تيمارهاي تغذيه اي که مرغ ها از آنها تغذيه کردند مشتمل بر: 1. شاهد (بدون افزودني)، 2. با افزودني آنتي بيوتيک به ميزان ppm 650، 3. با افزودني سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به ميزان 2درصد است. آزمون تنش آسايي در دماي اتاق روي نمونه هاي گوشت سينه و ران انجام شد. براي بررسي رفتار ويسکوالاستيک نمونه ها، زمان هاي رهايش براساس مدل ماکسول عمومي محاسبه و مقايسه شد. نتايج نشان مي دهد که مدل پيشنهادي به طور رضايت بخشي متناسب با داده هاي تجربي است و با افزودن آنتي بيوتيک و سرخارگل تغييراتي در ضرايب فنر مدل ماکسول عمومي اتفاق مي افتد. افرون بر اين، تفاوت فراواني بين زمان تنش آسايي نمونه هاي گوناگون با رژيم هاي تغذيه اي گوناگون مشاهده شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 148
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی