برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1394 , دوره  46 , شماره  4 ; از صفحه 415 تا صفحه 423 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي مدل ماکسول عمومي به منظور بررسي رفتار تنش آسايي گوشت مرغ تحت رژيم هاي غذايي گوناگون

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان
 
چکیده: 
بررسي واکنش يک ماده غذايي با اعمال نيروهايي همانند بريدن، جويدن، فشردن، و کشيدن درحقيقت ارزيابي بافت آن ماده است و به خصوصيات رئولوژيکي آن بستگي دارد. در اين مطالعه، رفتار تنش آسايي قسمت هاي گوناگون گوشت مرغ با رژيم هاي غذايي گوناگون براساس مدل ماکسول عمومي بررسي شد. تيمارهاي تغذيه اي که مرغ ها از آنها تغذيه کردند مشتمل بر: 1. شاهد (بدون افزودني)، 2. با افزودني آنتي بيوتيک به ميزان ppm 650، 3. با افزودني سرخارگل (Echinacea purpurea L.) به ميزان 2درصد است. آزمون تنش آسايي در دماي اتاق روي نمونه هاي گوشت سينه و ران انجام شد. براي بررسي رفتار ويسکوالاستيک نمونه ها، زمان هاي رهايش براساس مدل ماکسول عمومي محاسبه و مقايسه شد. نتايج نشان مي دهد که مدل پيشنهادي به طور رضايت بخشي متناسب با داده هاي تجربي است و با افزودن آنتي بيوتيک و سرخارگل تغييراتي در ضرايب فنر مدل ماکسول عمومي اتفاق مي افتد. افرون بر اين، تفاوت فراواني بين زمان تنش آسايي نمونه هاي گوناگون با رژيم هاي تغذيه اي گوناگون مشاهده شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فریدی، ح.، و احمدی، ا. (1394). ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 46(4), 415-423. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301198



Vancouver : کپی

فریدی حمیده، احمدی ابراهیم. ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1394 [cited 2021December04];46(4):415-423. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301198



IEEE : کپی

فریدی، ح.، احمدی، ا.، 1394. ارزیابی مدل ماکسول عمومی به منظور بررسی رفتار تنش آسایی گوشت مرغ تحت رژیم های غذایی گوناگون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 46(4), pp.415-423. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301198.



 

 
بازدید یکساله 249 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی