APA :
کپیهدایتی فرد، م.، و ملاپور، م.، و یوسفیان، م. (1395). بهبود شاخص های حسی, شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی), 29(1 (پیاپی 110)), 32-40. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301066
Vancouver :
کپی هدایتی فرد مسعود، ملاپور محدثه، یوسفیان مهدی. بهبود شاخص های حسی, شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی). 1395 [cited 2022May27];29(1 (پیاپی 110)):32-40. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301066
IEEE :
کپی هدایتی فرد، م.، ملاپور، م.، یوسفیان، م.، 1395. بهبود شاخص های حسی, شیمیایی و جمعیت باکتریایی گوشت اردک ماهی (Esox lucius) تحت تاثیر تخلیه احشائی طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی), [online] 29(1 (پیاپی 110)), pp.32-40. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=301066.