APA :
کپیتوان، ز.، و حجتی، م.، و ناصحی، ب.، و جوینده، ح. (1396). تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 48(2), 333-342. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300756
Vancouver :
کپی توان زهرا، حجتی محمد، ناصحی بهزاد، جوینده حسین. تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1396 [cited 2022May23];48(2):333-342. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300756
IEEE :
کپی توان، ز.، حجتی، م.، ناصحی، ب.، جوینده، ح.، 1396. تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 48(2), pp.333-342. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300756.