نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1396 , دوره  48 , شماره  2 ; از صفحه 333 تا صفحه 342 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير کنجاله کنجد و پلي ساکاريد محلول در آب سويا بر ويژگي هاي نان بربري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
 
چکیده: 
با هدف بهبود کيفيت نان بربري، اثر افزودن کنجاله کنجد (12.5-0 درصد) و پلي ساکاريد محلول در آب سويا (2-0 درصد) بر برخي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي (رطوبت، پروتئين، چربي، فيبر و خاکستر، حجم مخصوص، سفتي و پيوستگي) و حسي نان به عنوان متغيرهاي وابسته با استفاده از روش سطح پاسخ بررسي گرديد. نتايج نشان داد افزودن کنجاله کنجد مقادير خاکستر، پروتئين، چربي، فيبر و رطوبت نان را بطور معني داري افزايش داد در حاليکه سفتي و پيوستگي بطور معني داري کاهش يافت. همچنين مشاهده شد که افزودن پلي ساکاريد محلول در آب سويا ميزان رطوبت را افزايش و سفتي و حجم مخصوص نمونه ها را بطور معني داري کاهش داد. همچنين کنجاله کنجد و پلي ساکاريد محلول در آب سويا اثر معني دار مثبتي بر پذيرش کلي نمونه ها داشتند. براساس نتايج بهينه سازي و مدل بدست آمده، استفاده از 6.43 درصد کنجاله کنجد و 0.62 درصد پلي ساکاريد محلول در آب سويا مي تواند نان بربري با بهترين کيفيت و ويژگي هاي تغذيه اي و حسي را توليد نمايد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

توان، ز.، و حجتی، م.، و ناصحی، ب.، و جوینده، ح. (1396). تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 48(2), 333-342. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300756



Vancouver : کپی

توان زهرا، حجتی محمد، ناصحی بهزاد، جوینده حسین. تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1396 [cited 2022May23];48(2):333-342. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300756



IEEE : کپی

توان، ز.، حجتی، م.، ناصحی، ب.، جوینده، ح.، 1396. تاثیر کنجاله کنجد و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 48(2), pp.333-342. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300756.



 

 
بازدید یکساله 129 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی