برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1396 , دوره  48 , شماره  2 ; از صفحه 299 تا صفحه 304 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير پاربويلينگ برنج به وسيله امواج مايکروويو بر ضريب تبديل و درصد برنج سالم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه شهرکرد
 
چکیده: 

فرآيند تبديل شلتوک به برنج سفيد شامل عملياتي است که از مرحله خشک کردن تا مرحله درجه بندي روي برنج انجام مي گيرد. شکست برنج شاخص ترين افت تبديل در کشور ما به شمار مي رود. پاربويلينگ با ژلاتينه کردن نشاسته برنج و پر کردن ترک هاي دانه برنج باعث افزايش مقاومت دانه برنج و در نتيجه آن درصد شکستگي به نحو چشمگيري کاهش و ضريب تبديل و درصد برنج سالم افزايش مي يابد. اخيرا استفاده از امواج مايکروويو در عمليات پابويلينگ مورد توجه محققين قرار گرفته است. در اين پژوهش اثر چهار فاکتور رقم در دو سطح (شيرودي و هاشمي)، دماي خيساندن در دو سطح (60 و 70 درجه سلسيوس)، توان مايکرويو در دو سطح (600 و 900 وات) و مدت گرمادهي در دو سطح (2 و 4 دقيقه) بر ضريب تبديل و درصد برنج سالم مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان داد با افزايش دماي خيساندن، ضريب تبديل به طور معني داري افزايش يافت. ضريب تبديل در رقم شيرودي به طور معني داري بيشتر از هاشمي مي باشد. با افزايش توان مايکروويو درصد برنج سالم نيز به طور معني داري افزايش يافت. بيشترين ضريب تبديل و درصد برنج سالم در هر دو رقم مربوط به دماي خيساندن 60 درجه سلسيوس، توان 900 وات و مدت گرمادهي 2 دقيقه مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قنبریان، د.، و ولایی، م.، و قاسمی ورنامخواستی، م.، و آقاگل زاده، ح. (1396). بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), 48(2), 299-304. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300752



Vancouver : کپی

قنبریان داوود، ولایی ماشااله، قاسمی ورنامخواستی مهدی، آقاگل زاده حمیدرضا. بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 1396 [cited 2021July31];48(2):299-304. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300752



IEEE : کپی

قنبریان، د.، ولایی، م.، قاسمی ورنامخواستی، م.، آقاگل زاده، ح.، 1396. بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 48(2), pp.299-304. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=300752.



 

 
بازدید یکساله 116 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی