برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1396 , دوره  48 , شماره  2 ; از صفحه 251 تا صفحه 261 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر پارامترهاي برشي بر مدل سازي فرايند خشک شدن هويج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

فرايند خشک شدن يک محصول، علاوه بر شرايط بيروني مانند دما و جريان هوا به بافت داخلي آن نيز بستگي دارد. برش هويج در جهات مختلف قطعاتي با ساختار سلولي متفاوت ايجاد مي کند که مي تواند در رفتار خشک شدن اين محصول اثرگذار باشد. در اين پژوهش اثر عواملي مانند نوع تيغه در سه مدل لبه صاف، اره اي و کنگره اي، جهت برش در سه جهت افقي و مورب و عمودي و در دو ضخامت 3 و 6 ميلي متر بر مدل هاي سينتيک خشک شدن بررسي شد. پس از انجام آزمايشات داده ها در 7 مدل رايج خشک کردن برازش شد. نتايج نشان داد در تمام تيمارها مدل لگاريتمي با R2?0.98 ، RMSE?0.04و SSE?0.02 فرايند خشک شدن را بهتر تفسير مي کند. همچنين ضرايب انتشار رطوبت بدست آمده نشان داد در قطعاتي با ضخامت 6 ميلي متر بيشترين ظريب نفوذ 5.07 مترمربع بر ثانيه براي تيغه کنگره دار در جهت مورب و در ضخامت 3 ميلي متر بيشترين ضريب نفوذ 2.55 مترمربع بر ثانيه براي برش با تيغه کنگره دار در جهت طولي به دست آمد که مي توان اين روش را به عنوان روش مناسب برش براي تهيه هويج خشک پيشنهاد کرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 91
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی