برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1396 , دوره  48 , شماره  2 ; از صفحه 211 تا صفحه 220 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي سينتيک رشد و بقاء لاکتوباسيلوس دلبروکي و لاکتوباسيلوس پاراکازئي با به کارگيري سوبستراي جو و مالت و تاثير آنها بر خصوصيات آنتي اکسيداني محيط

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

در اين مطالعه پتانسيل محيط هاي جو، جو-مالت و مالت براي رشد و زنده ماني دو گونه لاکتوباسيلوس (لاکتوباسيلوس دلبروکي، لاکتوباسيلوس پاراکازئي) جهت توليد نوشيدني فراسودمند بررسي شد. سپس تاثير فرايند تخمير بر فعاليت آنتي اکسيداني و محتواي فنول کل سه محيط ارزيابي شده و با همتايان غير تخميري خود مقايسه گرديد. نتايج نشان داد باکتري هاي انتخابي به خوبي در سه محيط رشد کرده به طوري که طي 10 ساعت اول تخمير pH محيط ها تا حدود 4.25 کاهش يافت. بالاترين جمعيت ميکروبي (9.7 log CFU/ml) در محيط مالت به دست آمد. محتواي فنول کل و فعاليت آنتي اکسيداني محيط ها طي تخمير به طور قابل توجهي افزايش يافته و محيط مالت تخمير شده توسطلاکتوباسيلوس پاراکازئي بالاترين ميزان فنول کل (83.96 ميلي گرم معادل گاليک اسيد در 100 ميلي ليتر) و فعاليت ضد راديکالي (IC50=0.26ml) نشان داد. به علاوه بيشترين زنده ماني (1.2x106CFU/ml) در محيط مالت تخمير شده با لاکتوباسيلوس دلبروکي ثبت شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  بازدید یکساله 91
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی